Balirka

Koliko realno vredi ovakva masina za manipulaciju rolo balama. Planiram da uzimam rolo za senazu da radim pa bi mi ovako nesto odgovaralo jer nemam prednji utovarivac a nemam ni neku potrebu za njim. Ovo bi moglo da je nabaci na omotac, na prikolicu, slozi kod stale kako treba. Svidja mi se sto moze da uspravi balu pa tako moze i preko metar u vis da je digne.
2d0e168b08ac23609f9376ca70443f33.jpg
0008a2cf586e58b9898d02c4ac59dded.jpg
9331eed2d47825c6591b8593f07fa40e.jpg

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Druže hvataljka kao priključni alat za prednji utovarivač košta od 1.500 evra pa na gore, sve zavisi koliko može da se otvori i da li je novo ili polovno. Ova sprava sa tvoje slike vredi dosta.

@RatkoPa I ja sam gledao da su cene novih oko 1000e, ima i skupljih i jeftinijih. Jedinio sto ova ima dva klipa i zgodna je za mene npr koji nemam potrebu za prednjim utovarivacem, moze daposluzi za sve sto treba oko bala.
@Matić Cena ovoga je 1300 pa zato gledam da nije mozda skupo kad covek pogleda prosta masina, polovna, a kosta dosta.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Ima li neko john deere 540,545 kaišaru? Kod mene bi radila 150bala godišnje, čisto da ubrzam posao. Da je ne uzimam u obzir ili će zadovoljiti potrebe? Gledam da prođem jeftinije jer mi to nije primarna proizvodnja.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Imam isti model kao Kremator i kod mene radi oko 120 bala u sezoni i mislim da ti nista bolje ne treba za te potrebe.
Model 545 je nesto skuplji jer bi trebalo da ima automatsko vezivanje.
Neka od mana mog modela uzi pik-ap i nesto sporije vezivanje ali meni to ne smeta.
Za slicne novce pogledaj i Galiganija.

Pozdrav treba mi preporuka za majstora za presu John Deere 342A, da mi usteluje presu i da vise ne razmisljam..Hvala unapred

Ja sam pazarioo danas welger 63, zapustena masina stajala je u travi od prosle sezone, puna nekog djubreta pa cu morati prvo dobro da je operem iznutra a onda lagano jedno po jedno pretresati. Nisam nista probavao a po rijecima bivseg vlasnika radila je bez greske... Po ovoj plocici je 85 godiste 5 mjesec, ai na felgama isto stoji 85 pa sad dali je ne znam. 3800e placena, evo nekih slika pa prosudite

maticu ako je ovo taj zupcanik onda je 79to, na njemu je utisnuto 29\10\79.

i na skidacima kanapa nasao sam utisnuto 29\9\80

43ca godina... sta da radim sa cilindrom pikapa? skinuo sam ga posto nije u funkciji i dali se isplati nositi ga na remont i da osposobim to?

Pozdrav, kupio sam balirku Lifam Rsgv. Na internetu sam našao uputstvo koje ima 16 stranica, dok u sadržaju piše da ima deo sa sklopnim crtežom i katalogom delova, koje nema u preuzetom uputstvu. Da li neko ima taj nastavak sa spiskom delova i crtežom.

Nazad
Vrh