Balirka

Ne sumnjam u kvalitet, nisam ni rekao da ne valja već da sam očekivao mnogo više od takvog brenda.
Od opreme ima pick up, rudu i kardan a košta kao Sv.Petra kajgana, za modele koji imaju mrežicu nemoj ni da pitaš za cenu ako imaš slabo srce, većina ima klot opremu a odavno punoletne.

@daner Da mi je blize otisao bih da pogledam da isprobam i nju jednu sezonu kad je toliko hvalis, ali mi je mnogo 380km jedan pravac. Slabo ih ima po oglasima.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Sto se tice roll prese gledam po selima i ajde LETVA LANAC je naj bolje resenje ali koja?
Ursus je djubre
metal fach takodje
Nh uliva poverenje

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Putin ako je to ova hd490 u batkovicu, zvao sam čova traži 4700€, nije probavao ništa samo je dovezao...

Putin ako je to ova hd490 u batkovicu, zvao sam čova traži 4700€, nije probavao ništa samo je dovezao...
Nije, crvena je. Nije jos na piku. Probacu broj nabaviti

Koji je fazon s bojom kod ovog deutz fahra? Gledao sam iste modele komplet zelene, komplet crvene i pola zelene pola tamno plave boje. Jel to do godine proizvodnje ili...!?

Mladje su zelene, nzm tacno od koje godine krece zelena boja.
Vrv je paralelna godina sa kombajnima i ostalom proizvodima.
Plavu nisam nikad video da je DF koristio za njihovu mehanizaciju.

Uzgred, meni se ne svidja ova zelena sa oglasa.
Felna desna nije od nje, i presa je prilicno radila, nema kardan, nema treci tocak...
A cena skoro za dve takve.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Baca moj ne preko 3000e
Secka mi nije nuzna stvar

Letva lanac za 3000e nema teorije da nadjes, a i ove ostale za te pare ne bih uzimao jer im je verovatno dusa izvadjena

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

A sta da uzmem za 3_4_5kj deteline sto je za ovce i za 20t slame i 20t soje slame
Ova detelina za prodaju mora male bale
Soja za grejanje isto

Male bale su za polaganje savrsene ali sve drugo je na strani rol.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Slažem se sa vama.Rolka je zakon i spas po svim pitanjima.Mogla se kupiti odavno bez problema, tvrdoglavost i neznanje su veliki danak neiskustvu.Jeste da ti treba i sposoban utovarivač da li prednji ili zadnji, svejedno je, pa ti treba i motalica za bale ali brale leđa nikakve pare ne mogu da kupe niti plate.

Nazad
Vrh