Nije kod mene bilo samo sitnih kvarova, bilo je svega i svačega, od gluposti do baš ozbiljnih stvari.Da pišem kako nisam ništa popravljao i uložio lagao bih.Nikada mi nije prezupčila i pokrivila igle već samo taj slučaj Gremlina kada je ta jedna igla stradala.Menjao sam komplet vezač jer sam hteo da pređem sa starog na novi tip kako ne bih morao o istom da razmišljam.Ležajevi klipa i pick up uređaja spadaju u potrošne delove, nož i kontra nož takođe ne mogu večno da traju.Prošle godine mi je pukao glavni kardan, bio pod fabričkom greškom!Od 71-ve je išao sa napuklom viljuškom i jednostavno uvo zinulo, ispao krst i napravio karambol, sva sreća pa radila na malom gasu prazna pa ništa nije stradalo sem jedne viljuške na prvom dodavaču jer ju je stigao klip.Pretprošle godine se desio kvar da me i sada bole srce i duša koliko je koštao a u pitanju je glavni reduktor...
Sve u svemu ja sam sa tom presom završio rad, ima nešto sitno posla tokom godine a uglavnom stoji i skuplja prašinu.Žao mi je da je prodam jer sam dosta i svašta radio sa njom a nemam ni potrebu za time pa neka stoji kao eksponat.
Spas je u rol balirci, mnogo brži i komotniji rad.Ne trebaju mi više radnici za utovar da se natežem sa njima k'o pijan s'gaćama.Danas mogu da izbaliram bala da ne mogu da ih donesem kući nekoliko dana.Ako bale ostanu i pokisnu na njivi nije problem, ne mogu da prokisnu, nema miševa da pregrizu uzicu, nema lopova da ti pomognu i odnesu par redova...
Sve u svemu ja sam sa tom presom završio rad, ima nešto sitno posla tokom godine a uglavnom stoji i skuplja prašinu.Žao mi je da je prodam jer sam dosta i svašta radio sa njom a nemam ni potrebu za time pa neka stoji kao eksponat.
Spas je u rol balirci, mnogo brži i komotniji rad.Ne trebaju mi više radnici za utovar da se natežem sa njima k'o pijan s'gaćama.Danas mogu da izbaliram bala da ne mogu da ih donesem kući nekoliko dana.Ako bale ostanu i pokisnu na njivi nije problem, ne mogu da prokisnu, nema miševa da pregrizu uzicu, nema lopova da ti pomognu i odnesu par redova...