Balirka

Vidim ja da ne vredi vise pricati

Bitna je cena, ne kvalitet.

Kompetentniji su ljudi sto pobaliraju 3000 bala godisnje nego ja sa 60-70.000

Bar da je razlika u ceni ogromna nego 500-1000e ...

A razlika u kvalitetu i radu kao dzondir i belorus!

"Ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali ne skodi".

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Šta je tvoja preporuka?

W61 mozete naci vec za 2500-3000e npr. ima i drugih ali iz licnog iskustva ...

ozbiljna presa, ne te gluposti sa silnim zastitama itd.

Kao kad bih ja sad poceo pisati ... nista dzondir nije bolji od belorusa, imt-a , torpeda itd.Svaki je dobar kad je ispravan ...

Vi bi ste gledali dali sam normalan .... e pa isto je!

Samo vas gledam

Dobroj presi ne trebaju zastite... jer je resen mehanizam kako treba.

E sad pisao sam bar vec 10 puta , moja je pobalirala samo kod mene preko milion bala a ko zna pre mene...
Moje igle su jos fabricke a ni jedne zastite , a vase?

Pa nije, ali kad zastita ide na promasaj...

To je ko nasi doktori... niko ne leci uzrok bolesti , samo posledice e isto je.

E te zastite lece posledice lose resenog mehanizma.

Ja sam kod mene na W61 zamenio jednu iglu, savila se kao pereca, ne znam kako niti zašto, nismo našli uzrok.Namontirana nova i vozi dalje.Trenutno na godišnjem nivou izbalira koliko sam nekada radio za dan ali neka je neka stoji, neću da je prodam ni za koju cifru.

Dragi ljudi moj komsija ima VLADIMIREC T25 koristi ga vec 50g
Ne bih on njega prodao ni za kakve novce
Po meni iskreno ide ZAPREGA pa Vladimirec
Ali on njega ceni voli postuje itd
Ja smatram da TURBO FOLK paori nisu za balirku gledam mnoge kako se ZLOPATE za balirku trebas nesto znati imati dobre i stabilne zivce!!!!
I to 3_5000 bala sluzice i AP12 kao i bilo koja balirka
Realno glavni problem je sto vecina kupi OJEBINU bez imalo duse u njoj ulaganje 0 dinara i kaze NE VALJA MASINA, NE VALJA MAJSTOR itd
Vise puta odem na intervenciju i ja sednem u traktor i ona radi
Ja imam Poljostroj ona mene sluzi 45_60000 bala uradi bude i kvarova i svasta nesto i sredi se i radi
Ne kazem da je POLJOSTROJ svetski vrh ali radi jbg
Radio sam sa david brown, Nh,Wermaht, Riviera, Claas,Ama,Sipma sve one rade

Iskreno mislim da je RS vezac broj 1,sam skida cvor sa petljaca, mrtvi je cvor i to se meni svidja
E sad za taj NEBESKI WERMAHT pukne jesenas mali reduktor i SKRLJA SVE!!!!!!!!!!!!!!! IGLE PETLJACE, DODAVACE , VILE STO JE HRANE, NOSAC IGALA ITD tako da kvar se desava na svakoj

A kuciste prazno nesto preko 100e ne secam se tacno ima u temi pisao sam jesenas
To je kao i traktor zavisi ko ga vozi i kako odrzava

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Vidis Luka , ti na tih 45-60.000 bala popravljas jebavas , ja ne stavim kljuca na nju...Bukvalno.

A veruj mi da je teras kao ja moju na topljenju bi bila davno.

Meni treba masina da se ne okrecem iza sebe a ne da se patim jebavam popravljam itd.

RS se ne moze porediti sa welgerovim vezacem ... imao vozio, jedva cekao da ga se resim.

Progledao kad sam presao na welger, a mogu ti reci i drugi u selu.

Ko iole ista radi, prodao svoju claas, johndeere, poljo itd itd i kupio welger.A sto mislis zasto?

Prsli ljudi eto tako, prodali pa kupili losije a skuplje?
Ne bih rekao!

Ali kome ja pricam, iskreno sam budala sto u opste trosim reci i energiju objasnjavajuci.

Ja hocu da se manje patite , ali ... kad volite patite se.

Kupujte vi sto jeftinije, sta ... isto je to sve

Kod tebe se ne kvari,Kod Luke se eto desio kvar,kod Matića nešto sitno.
Barbula ti je lepo napisao.
Radim sa Lifamovom od 99.Nisam znao ni kanap zglavno da uvučem.Majstor mi nije ušao u kuću.Sve sam naučio kroz kvarove i uz knjigu.Uzrok uglavnom vrlo brzo pronađem.Iz početka je trebalo dosta vremena,sada mogu da ga brže pronađemUglavnom su se kvarovi i dešavali kada nisam mogao da nađem uzrok.Recimo skakavica vezača proklizi i klip udari u igle.!00 puta je reagovala brava ali 101 nije i pokrivi igle.Navarim klip jer je tu brava skliznula.Napravim drugi nosač igala i teraj.
Što se novca tiče vrlo malo je uloženo u nju za 23 godine.Možda je i prodam a kupio bih presu sa malo većim ustima.Šta uzeti,zavisi od robe i gazde.

Nisi budala nego si naporan,kao da ubedjujes nekoga ko radi 2 hektara da treba da kupi dzon dira od 50000e,ja sam sa rivijerom radio i do 2000 bala dnevno a sad po tebi ispada da ona nije za nista

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh