Hvala SASA sutra cemo ga skinuti da vidimo u kakvom je stanju, i mi smo to zagledali ali dok se ne skine ne moze da se vidi.Da, na njega mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala SASA sutra cemo ga skinuti da vidimo u kakvom je stanju, i mi smo to zagledali ali dok se ne skine ne moze da se vidi.Da, na njega mislim.
To je to sto je i Sasa napisao.Mora se podesiti odnos igala i klipa.Pogledaj tamo gde je skakavica vezača-gde uključuje igle.Moguće je da tu sklizne jer se izlizalo pa zato igle ostaju na pola.Ne znam da li razumeš o čemu pričam.
Hvala na savetu javicu se ka pregledamo.On je pod nekim uglom vidite njegovo naleganje, možda je i zamašćen ako si previše mazao osovinu, ako prodavci kažu da nemaju za galignani, odgovara i od new hollanda.
Jeste,zbunio me je sa diskom jer sam pomislio na kočnicu ali verovatno je to kvar.To je to sto je i Sasa napisao.
Dobra kapacitetna presa ako je u dobrom stanju ,ako je izradjena a neodrzavana popravaka sa orig.delovima skupa ,a sa vasarskim nesigurna.Imam u ponudi presu John Deere 342,sta mislite o njoj? Pozz
Pločice su ok. Biće da je zbog petljača, ima ris od kanapa, i oštar je taman toliko da moze da preseče.Pojela se pločica ispod petljača, usekao se kanal pa tu kači vezivo i kida ga.Skini je, popuni usek varom, obrusi i gas.
U rangu Welger 52. Tehnicki je u dobrom stanju, jedino se boja ponegde malo oljustila. Za cenu jos nisam razmisljao, ali oko 2600, 2700 evra.Kolika je ta someca, u rangu veličine koje welgerice?
Kako si njome zadovoljan, kakvo joj je stanje i cena?