Stara 41 ima prenos preko lanca gde joj se ujedno steluje i faza,glupavo ali tako je.Ima i te bezvezne drvene klizace u tunelu, nema lezajeve.Ali to je praistorija.Ne znam ni kome to treba.Ima tast.Skalamerija
Ostale nemaju, pa da vidite sta treba da se desi da bi ove sa krutom vezom prezubile.
Morate ili osovinu 35mm slomiti ili nesto ozbiljno da upadne da zaglavi da polomite.
Vi da vidite mene kako vozim rekli bi ovaj je lud.Nikad lom, nikad prezubila, jos fabricke igle a preko milion bala kod mene uradila, pre mene isto ko zna koliko.
Pa ne pricam bez razloga.
I onda kad vidim nekog da smesne kolicine balira vozi ko baba i prezubi mu.
Ja da vozim tako neku meni bi prezubila svakih nedelju dana ako bi i toliko izdrzala.
Balirka je da ne kazem prosta masina, ako neko nema slifa toliko da ukapira, ne treba ni da radi sa njom.To nije masina za koju se ceka majstor.Pocne nekad zbog gluposti zezati na njivi ,ako se ne razumete nema posla.
Ja sam se sam ucio i patio jos sa 19 godina,svi ti sto su se kao razumeli i imali 10 god pre mene ,kad sam je savladao video sam da nemaju blage veze, i dan danas ne znaju nista.
Kad ne radi presa i neko vam dodje i kaze mozda je ovo moDa je ono potpisujem nema blage veze.
Ko se razume kad vidi spagu na odresenoj bali moze da zakljuci sta je problem.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk