Xone
Član
1.9 TDI ali crveno DI
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma bre sta tdi .... tfsi1.9 TDI ali crveno DI
Koja ti je to presa.https://postimg.cc/YvRcRbp6][/url]
A jbg šta ćeš... Zelena je...
Znam Morao sam da pitam.Evi mi lepo pričamo kako ide a niko o kvarovima ne priča.Ja ne verujem da sam uložio više od 500E za 23 godine.Ima i ona izreka: Ako imaš neprijatelja,reci mu da kupi presu.Sarkazam zoki, sarkazam...
Ponoviću opet, ne moraju drugi da se slože, dobra presa je ispravna presa...
I moja džonika dok je sve na vezaču bilo fabrički nije joj bilo ravne, odkako sam je skrljao kad je opasač uleteo u vezač imao sam malo problema da upasujem zamenske delove...
Daner I lovac luka drže mehaniku prese u malom prstu i lako je njima da hvale njihove prese, kod mene u krugu od x km najviše ima claas presa, a najviše problema zadaju upravo welger prese, jer ljudi ne znaju da održavaju sami i osuđeni su na loše majstore i krš delove...
Ja sam jd presu kupio po preporuci čoveka koji je novu welger 630 menjao za polovnu jd 456,koju I ja imam...
A da, se nastavljam ne pada mi na pamet... Ja i ovako ne radim više mnogo, tako da mi je svejedno, odradila bi i lifam, al mi žao ovu da prodam...
420 i 440 su skroz razliciti modeli.Kakve su ihc 420, 440 nisam siguran za model tako neki je broj?