Balirka

Potroseni ili nedovoljno stegnuta kocnica na vezackoj osovini bi mogla biti uzrok.
https://www.dodaj.rs/image/LbcElC][/url]
Ne bi trebalo da je do njih. Prosle. Godine sam stavio nove obloge, pre toga se desavalo da igle spadnu i klip udari u kocnicu igala i ode osigurac na zamajcu. Od kada sam to uradio vise se to ne desava.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Mrdao sam i napred i nazad i sve isto. Danas du da skinem ovalni tanjir koji pokrece igle i da vidim sta se desava sa polugicom iza

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Šta bi bio problem na welger 52, bale slame po meni nisu nabijene muski, vec su malo mekanije, a i nisu onako kockaste kao sapun.
Izgleda se mora rešiti i balirka za svoje potrebe. Izbor bi bio class markant 50 ili poljostroj, šta bi bilo bolji izbor. Moj fond novca bi bio oko 2000 evra, iako radije ne bih rešavao kupovinu balirke.
Imao isti problem juce,prekacio za belorusa, kardan na 1000 obrtaja, bale ko beton.

Citam malo temu, videh da su rs vezaci sad najbolji, znaci davno se nisam ismejao ,kad u nesvest nisam pao

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja sam to pomislio, rajka 60, davi je slama. Prosto poludeh. Juce 4 baleod 50 se sa prikolice odvezale, iznervirao se za medalju. Ima zet da je prikači za 577 i da balira.
Epilog ce biti da rasturim stoku zbog balirke. Ili da je pazarim.
Inače sam batalio po preporuci matica da malo pokisne slama. Kada bude moglo vuci cu sam, 150 bala u 3 prikolice

Ako hoces da budu dobre bale slame mora 10 bar udaraca da je nabije i sve do kraja stezi.
Mada kad istruli slama bolje se nabija.
Proveri i skrge, mozda ti zivi u tunelu pa se vraca.
Ja moram na mojoj u tunelu navariti one bregove sto isto zadrzavaju slamu da se ne vraca, kod mene ih nema,ravno

Na 549 mi obrtaji variraju za 300 obrtaja gore dole u slami , rus na 1000 ne oseti i imam bar 3-4 brzine za baliranje.Milina

Imao isti problem juce,prekacio za belorusa, kardan na 1000 obrtaja, bale ko beton.

Citam malo temu, videh da su rs vezaci sad najbolji, znaci davno se nisam ismejao ,kad u nesvest nisam pao

A sta im to fali,ti kolko se naprica prica o toj tvojoj balirci ako od nje do sad nisi napravio bar 3 kuce nista nisi uradio

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Svaka je dobra kad ide.
Ljudi hoce za tauzenku da kupe balirku i misle da imaju balirku.
Pa onda brze bolje u zaradu!!!
Onda u tudjoj njivi rasklapanje izbijanje itd, teska prica

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

A sta im to fali,ti kolko se naprica prica o toj tvojoj balirci ako od nje do sad nisi napravio bar 3 kuce nista nisi uradio

Vidis razlika je sto sam imao to RS smece, i hvala bogu resio se toga jos davno.I mogu da pricam o njoj jer sam imao.

Ako po samoj konstrukciji mehanizma ne mozete ukapirati koje je bolje resenje i prostije dzabe ovde trosim reci.Nema poente.

Dodjes lepo u moje mesto pa se raspitas.
Usput poteraj balirku da odemo na crtu ,ima tabla iza sela.
Da vidimo ko ce brze, sa manje odresenih i bez kvara.

Ne trosi reci vise nego doteraj!

Preko tastature su svi opasni i svi sve znaju u pm!

Ako ne znate oko prese dzaba koja god da je.

Poslednja izmena:
Citajuci temu, ne razumem prepucavanja koji je tip vezaca bolji. Svaki je dobar ako valjano odradjuje posao.
Ne stajem ni na ciju stranu, vec mislim da je razlika u tome koja je presa koliko radila pre vas, kako se odrzava i kako sa njom postupate.
Imam Rivijeru sa RS vezacem od 2010. Godisnje pravila skromnih 2-5000 bala. I dan danas, radim za svoje potrebe (nesto malo usluga) i ne okrecem se. Da ne ureknem, ne zna da odresi.
Onda kad smo je kupili na placu, bila je kao nova i najskuplja. Platio sam bez cenkanja i to mi se isplatilo.

Vidis razlika je sto sam imao to RS smece, i hvala bogu resio se toga jos davno.I mogu da pricam o njoj jer sam imao.

Ako po samoj konstrukciji mehanizma ne mozete ukapirati koje je bolje resenje i prostije dzabe ovde trosim reci.Nema poente.

Dodjes lepo u moje mesto pa se raspitas.
Usput poteraj balirku da odemo na crtu ,ima tabla iza sela.
Da vidimo ko ce brze, sa manje odresenih i bez kvara.

Ne trosi reci vise nego doteraj!

Preko tastature su svi opasni i svi sve znaju u pm!

Ako ne znate oko prese dzaba koja god da je.

Brate mesas babe I zabe,kapacitet prese I vezaci su dve razlicite stvari. Evo ja onomad uradio oko 800 bala slame bez ijedne odvezane a ti mi sad kazes da mi ne valjaju vezaci.A sta Po tebi upucenom ovaj snimak govori, pa normalno je da ce svaki proizvodjac da hvali svoj proizvod i da pise da je najbolji na svetu

Poslednja izmena:
Celih 800 bez odvezane

Maticu daj ukljucuj se u temu, reci ljudima koliko w61 moze bez odvezane da ide.
Jer ja sta god kazem niko me ne uzima za ozbiljno.
Iskreno i ne krivim ih, ne znaju za bolje.

Kad odem u susedna sela ljudi se krste.

Svima im je balirka krvopilija, meni je muzika.

Svaka balirka veže ako je na njoj sve utegno. Ima kod mene welgera, 530, 61, 52, 63. I mogu reci brze jesu gutaju sve. Al ima i mnogo razvezanih očito na njimanije sve bezprijekorno utegnuto

Svaka balirka veže ako je na njoj sve utegno. Ima kod mene welgera, 530, 61, 52, 63. I mogu reci brze jesu gutaju sve. Al ima i mnogo razvezanih očito na njimanije sve bezprijekorno utegnuto
Poenta i jeste odrzavati.
Meni kad pocne dresiti 3-4 na 1000 i ne pomaze stezanje hvataca skidam bacam i novi.
Ne kurvam se sa debljom spagom, samo tip 500.
Ali to mi pocne od prilike na 100.000 bala
90e dva nova hvataca i ne okreecem se narednih 100.000.

Nazad
Vrh