DraleTD
Član
Која то Клас оптерети и какав трактор? Да ли си ти кад потерао Клас 60 или 65? Па Лифам не може манилу да им носи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma brat ima jednu, bas cu pogledati koji je tacno model.Znam da su balirali i kukuruzovinu sa njom.Cim je ihc sigurno je dobra oni su pravili kvalitetne masine.420 i 440 su skroz razliciti modeli.
430-440 stariji modeli a 435-445 noviji i ujedno poslednji od ihc-a
Dobar kapacitet i jako kvalitetno uradjene kao i svaka ihc masina medjutim godine starosti cine svoje.
Pa ti prodao welger pa kupio claasKo jednom proba welger presu taj ni jednu drugu ne priznaje , lifam poljostroj sačuvaj bože , za džon dira prvo ti treba alat sve colovno , clas optereti traktor štekće ko da je u teretani a ucinak ko lifam , jedino nisam probao internacional al jbg ovi iz muzeja ne daju eksponate na probu
Sto se sigurnosti tice kruta je veza preko vratila i zupcanika pogon, ali i pored toga osigurana je max, osigurac na zamajcu, na ubacivacima mase na vezackoj osovini lamela na zamajcu i pikapu. Kocnica na klipu, ne poznajem nikog ko je imao neku havariju.Ma brat ima jednu, bas cu pogledati koji je tacno model.Znam da su balirali i kukuruzovinu sa njom.Cim je ihc sigurno je dobra oni su pravili kvalitetne masine.
E sad za sigurnosne sisteme vezeace to sta ima i kako ja se ne razumem u to.Nego pitam cisto informativno.
Ja iso po welger 200 a brat kad je video case ih daj ovu da uparimoPa ti prodao welger pa kupio claas
Welgerice 52 53 teraju fergusoni 539 ide bez problema a klas markant imaju dve tri u selu teraju sa 558 i 577 nešto im ne ide sa fergom. Ta klas 60 65 je u klasi welger 630 veća presa i veća bala nije uporedivo sa manjim presama .Која то Клас оптерети и какав трактор? Да ли си ти кад потерао Клас 60 или 65? Па Лифам не може манилу да им носи.