Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zamotavao se meni kanap na internacionalu pa se nista nije desilo,i čvorova na petljacima,oni zinu i ostanu tako.A zasto ovaj hd 300 nece da veze balu,nekolke sveze pa neku pusti,i sa jedne igle se makne kanap?Najjednostavniji su, I ako ne skine par cvora sa petljaca nece se nista desiti samo ih skines rucno I teraj dalje dok kod onih petljaca da masnom ode kljun iz mesta
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Gresis gledao sam pojedince po 30 kanapa nemozes ih ocistiti sa petljaca I ne pukne kljunNema sta ko da me laze, gledao uzivo, dva cvora moze da prezivi ali treci nikako
Znam ja šta je rol presa ali od toga nema ništaSamo roll jer čuva leđa a znam da ti se ne isplati.
Potroseni ili nedovoljno stegnuta kocnica na vezackoj osovini bi mogla biti uzrok.Sta moze biti problem na internacionalu da se sve cesce desava da izbaci balu od 20 30 cm duzine. Poluga koja drzi okidac za igle stoji normalno, i ne znam kako dolazi do paljenja vezanja?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Imo sam i jdnu i drugu,nesigurne prese ,,uzmi nešto ozbiljnie clasa doiminatora il velger serije 61 il 71 jako mala razlika u ceni.Šta bi bio problem na welger 52, bale slame po meni nisu nabijene muski, vec su malo mekanije, a i nisu onako kockaste kao sapun.
Izgleda se mora rešiti i balirka za svoje potrebe. Izbor bi bio class markant 50 ili poljostroj, šta bi bilo bolji izbor. Moj fond novca bi bio oko 2000 evra, iako radije ne bih rešavao kupovinu balirke.