RatkoPa
Član
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze u sred bela dana,ali lepse nabije kad je malo rosna slama.Ja imam Welger 235 RP specijal na valjke i balirao sam slamu prosle godine u sred bela dana na +40 bez problema 80 bala. Kod kupovine gledajte da ima sirok pick up i ako ima vise da se balira onda je bolji izbor mrezica, posto kod vezivanja mrezicom ti treba 10 sekundi a kanapom minut.
Nisam se mnogo motao oko tih rolo presa al jednom sam imao priliku da vidim kako welger mislim 220, ta neka na valjke ugasi rusa 1025 kao na kljuc.U pravu si ratko, baš sam te danas spominjao u razgovoru sa drugarom, i kako bi mi dobro došla presa kao tvoja, mislim da si rekao da izbacuje 50-60 bala na sat... Onda smo konstatovali da nam treba I bar duplo jači traktor....
Masej 3125 se trese kad zavrsava balu bez seckeU pravu si ratko, baš sam te danas spominjao u razgovoru sa drugarom, i kako bi mi dobro došla presa kao tvoja, mislim da si rekao da izbacuje 50-60 bala na sat... Onda smo konstatovali da nam treba I bar duplo jači traktor....
Ja u slami ponesem onaj putni frižider, napunim ga hladnim rogonjom i one kasete zamrznemKanap 25 sekundi, al ajd.. Nek bude i minut, kako bi drugačije zapalio cigar i gucnuo malo piva...