Rosnu detelinu baš I ne vole, i suvu slamu nikako.. Letva lanac radi isto I u podne i u ponoćZašto baš letva lanac?
Kaišare bolje sabiju, lepše rade mokru detelinu za senažu, slama bude duplo teža
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rosnu detelinu baš I ne vole, i suvu slamu nikako.. Letva lanac radi isto I u podne i u ponoćZašto baš letva lanac?
Kaišare bolje sabiju, lepše rade mokru detelinu za senažu, slama bude duplo teža
Ja dok sam bio u "priči" jesam razmišljao, al mnogo novaca, baš mnogo..А јесте размишљали о оним самоутоварним приколицама за мале бале? Делују ми као идеално решење, за утовар треба само тракториста, а за истовар евентуално два човека?!
Sve hoće da planu, najčešće u kukurzovini, zbog gomile prašine...Ima dosta ležajeva na tim lancima
Čitao sam da hoće da plane, koliko je istina nzm, evo Bota ima godinama letva lanac i lepo radi
U najboljem slučaju 160 bala,А јесте размишљали о оним самоутоварним приколицама за мале бале? Делују ми као идеално решење, за утовар треба само тракториста, а за истовар евентуално два човека?!
GresisU najboljem slučaju 160 bala,
Prikolica košta oko 5_6000e
E sad trenutno tu turi vučemo 450_500 bala, znači 3x više goriva i više vozanja, za istovar još elevator i još 2 čoveka
Znači štediš 10din po Bali zbog utovara,ali naftu jede!!!!!!
Sporo u pm i od prilike ti treba 100 000 bala da otplatiš prikolicu
Druga stvar treba naći radnike koji će pristati samo da istovaraju!! I da čekaju sledeću turu
Prodata je samo zato sto kockice moraju biti pod krovom a ovako sve drzim na kamaru i razdvojene na vise mesta po placuRatko PA
moraju sve Bale biti idealno u redu, i kako ne treba elevator, ne može ona uči u senjak,
I kad je tako dobro što si je prodao
Šali na stranu rol presa je mnogo bolji izbor