Balirka

Sigurno se ne isplati onome ko balira 10k bala na godišnjem nivou.Za velike i ozbiljne igrače ima smisla i ekonomske opravdanosti.

Jeste ali ti uzmi 15 -20 din po bali utovar istovar pa broj bala xxxxx u jednoj sezoni pa onda x vreme pa x ledja , pa ti vidi onda bato.
Druže,ja bih ipak voleo više 85000E a bale će stići kući.Ima mnogo jeftinijih sistema ako baš neko hoće da ne radi ručno a i sada su rolo bale zakon za veća gazdinstva.

Hteo sam reci, sta ima na njoj pa da vredi toliko,odnosno 85 000 eura.Uporedimo je sa traktorom npr. niti ima motor, niti kabinu i slicno.........Stvarno je svet otisao bestraga sa nekim cenama.....

Ide stara BABETINA mater joj onu njenu samo štekće
A i poteralo me već danima
Lepo ide hvala dragom Bogu!!
Oduži se ovaj prvi otkos baš se razvukao kao školska godina
Razvukao se kao mjesečnica
6cca70a74877c1ebbf53732f58b2e1dd.jpg
j

Sent from my moto e5 using Tapatalk
7d566e930d6ec3a81d0f13cf765f2c84.jpg

Rista ruska šupa
Ovih dana pravim veliku šupu
zbog ovaca sve su mi mašine napolju već 4_5g

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Pozdrav...moze mala pomoć...u pitanju je new holland RS vezac,pri većoj masi veze cvor preko cvora... ispadne bala desna strana nevezana,a na sledećoj Bali vezanoj ostane kanap,cvor preko cvora... kada se laganije tera nema nikakvih problema....ne znam sta moze da bude

Ne skine lepo čvor ili ne iseče kanap. Pogledaj skidač kanapa kako prolazi pored vezača treba da bude što bliže maltene da ga češe i naoštri nožic

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Nozic naostren i skidac cese od petljac,dobro nastelovan... Na 1400-1500 rpm i manje mase u presi sa IMT 542 moze ceo dan da radi da ne promaši ni jednu,ali cim provuce pun pikap to se desava

Nazad
Vrh