Balirka

Hitlerov ima urezano FAG i made in Germany, a ne tetovirano.
Ja nekako volim kad urezuju ime i prezime a ne tetoviraju

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Budi srećan dok traje, to na njima odlazi jer ne cvika sigurnosne šrafove na zamajcu pa k.t par trpi udare i sve.Drugar je na svojoj 61 navarivao zube na k.t paru i nedugo nakon toga je kupio drugu presu a ovu prosledio dalje.Ja sam navario takođe tri zuba i išlo je par sezona dok nije oribalo sve.Prošle godine sam menjao ceo reduktor, jedva sam ga našao, nema ga nigde niti mogu da se kupe posebno k.t par kao rezervni deo.Malo je falilo da je parkiram i tražim drugu.

Konusno tanjirasti kao novi, nigde ogrebotinice, ris-a ni znaka pohabanosti.
Ja lamelu drzim labavu a shtift 7mm , doduse 8.8.
Mozda ubacim 5.6 ali kontam kad pukne da ce biti zanimljivo da se izvadi.

I sad cu da okrenem ruku na reduktoru da drugi zubi na tanjirastom malo rade, dosta su odmarali

Poslednja izmena:
Ja imam ovo, ostalo od nekog projekta.
Poput Walteršajda, samo još kvalitetnije.
Ima i prolazno vratilo za dalji tok snage..
ce33ab85c03fdb0dfc88952e958eb6c9.jpg
783a8acf0206b68d2556e7202754b49d.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Нептун Темерин код њих имаш све врсте лежајева.
ili tu

Stizu polako delovi za shvabicu.

Od svih lezajeva timken je naj stidljiviji.

Semerinzi naruceni od vitona.Jos oni da stignu i pakovanje.
7898c478149159ac93e868ee1f0b2563.jpg

Probleem sa švabicom 45 , stavio novi petljač kanapa od Roberta i dalje hoće da ostaje čvor na njemu, nema pravila nekad istera po 20,30 bala pa baci jedu a nekad drugu treću. Šta činiti da se reši problem??? E da u pitanju je desna strana gledano od nazad. :unsure: ::sramota::::vadjenje_repe::

A sta se tacno desi? Jel' pukne kanapa od naprezanja, ili sta? Msm ne moze ostati petlja na petljacu ako je kanap citav, objasni malo bolje.

Ne skine kanap nego ga otkine verovatno a cvor ostane na petljacu.
Moze biti pretegnut zatezac spage,proveri onu plocu dole preko koje klizi kanap urezala se spaga odozdo (zica se naslanja na nju sto drzi kanap)

Nazad
Vrh