nikola indjija
Član
Zato za welger 61 netreba majstor jer se nista nekvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj brat ima 730 nista specijalno u odnosu na recimo 61.Meni presovao ako je potera nejednake bale,rakovica ima spr kardan pa oce bala da bude usukana isto kao na 61To je i meni nedosanjan san i da je obim posla ostao na nekadašnjoj skali odavno bi jedna 730 bila u mom vlasništvu.Nema sada ni 10% nekadašnjeg obima posla pa će W61 biti večno u dvorištu a doći će neka rol balirka u skorijoj budućnosti.
I 61 stucne isto kad uvuce baluТо је аждаја од пресе рођак узме готову балу од 30кг и баци у пикап она само штуцне и испљуне је напоље
Nije da baš ništa ne znam, to je klasičan monterski posao a ne majstorluk, ne znam da vari, a znam da zašrafim... Zamenska igla ima rolnicu a original nema, e ta rolnica mi **greška pomerala a ne naštelovanost igle... Jednostavno rolnica zaštopa, privremeno rešeno sa wd sprejom na svakih par krugova..Igla toliko može da zadaje problema da ti **greška pomera.Ti u prvom slučaju nisi uspeo da je staviš dobro,dok u drugom jesi.Kod igli je jako važan ceo put.Da li varite gornji deo (gde se šrafi igla)