Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidis da ispusti jedan kraj kanapa prije vremena, ne valja drzac, to sto je nov ne mora da znaci da je dobar. Ciji si uzeo drzac? Kakva ti je elasticna civija na toj osovinici od pecurke, ili ''stift'' sto bi rekli, da nije napukao? Mislim na onaj gornji na pogonskom zupcaniku, ako tu ima lufta pecurka nece odradxiti pun ciklus i nema vezanja.Pozdrav ekipi sa foruma.
Imam problem na balirci claas markant 40, lijevi stezač bala ispusti špagu prije nego je uhvati kljun petljača tako da zaveze cvor na jednom kraju spage sto donosi igla a ovaj drugi odvezan . Kupio i postavio novu donju ploču i gornju pečurku sa osovinom ali isto se dešava. Kada vratim staru donju ploču, onda lijepo radi ali tada odveze 5-6 bala na 100 ispresanih i zato sam je promjenio. Ne mogu da skontam u čemu je fora. Treba mi savjet iskusnih članovs. Evo i snimka kako to izgleda:
Ne znam ciji je drzac, narucio ga od covjeka brzom postom. Odmah mi je bio sumljiv, primjetio sam da nije 100% identicna staroj plocici, oni urezi nisu ostri, nekakvi plitki. Nisu urezivani vec se vidi da je liveno tako. Prebacim je na drugi ispravni petljač, ne radi ni na njemu. Znaci do nje je. Civije i zupcanici stavljeni noviVidis da ispusti jedan kraj kanapa prije vremena, ne valja drzac, to sto je nov ne mora da znaci da je dobar. Ciji si uzeo drzac? Kakva ti je elasticna civija na toj osovinici od pecurke, ili ''stift'' sto bi rekli, da nije napukao? Mislim na onaj gornji na pogonskom zupcaniku, ako tu ima lufta pecurka nece odradxiti pun ciklus i nema vezanja.
Zipcanik i civije novi stavljeni. Druze, cime se mogu naòstriti ti zubici na ploči, mislim da su oni uzrok sto ne veze. Nova je ploča ali ti urezi, zubići nisu ostriDržač zeza, moj savet poravnaj staru ploču i pečurku!!!!!!!!!
Opet naoštriš zubiće na ploči i produbiš kanale na pečurki, verovatno i petlić malo kasni, kakav je njegov zupčanik? Dal se potrošio?
Znači druze aparat i brusilicu u ruke i polako
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ih, nisam ja bas toliko vičan majstor ali probaću. U svakom slučaju, hvala na korisnom savjetuAdozinco
Ploča se ravna na tocilu ili velikoj brusilici, zubiće urežeš malom brusilicom i tankim kamenom
Pečurku obavezno ravnaš i na njoj produbiš kanale!!!!
Zupčanike navariš pa obradiš
Kljunove isto navariš pa obradiš
Samo veština i živci
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
E to mene nervira, ne radi se o tome da li je moja džon dir, danerova velgerica ili lukina babetina bolja, sposobnija, brža... Sve su one bile nasjbokje kad, su bile nove, a sad sa ovim delovima to je muka i sranje i moraš biti Pakistan traker da to napraviš da radi...
Igla toliko može da zadaje problema da ti **greška pomera.Ti u prvom slučaju nisi uspeo da je staviš dobro,dok u drugom jesi.Kod igli je jako važan ceo put.Da li varite gornji deo (gde se šrafi igla)A jbg luka, jednostavno nismo svi kadri za takve poduhvate, a nema ni majstora ni novaca koji to mogu platiti... Ja sam taj tip čoveka, ne znam da opravljam i hoću da platim, i ne štedi al ne vredi...
Eno moja lane me zeza, nova igla stavljena al je sranje, i to najskuplja u ponudi od male privrede, i na kraju odem u Kite, uzmem original duplo skuplji, i od tad samo šuška.. Al su delovi iz originala baš baš papreno skupi... Komplet vezni sistem za moju ja pito, i oni mi kazli... Samo 3400 evropskih, reko hvala lepo, doviđenja-doviđenja...