markojx
Član
Ma sto veci traktor to bolje ides na manje obrtaja i manje se lupa presa ,ferguson mora jaci gas kar god udari klip salje dimne signale ko indijanac ,presa ima lamelu i zastite svejedno je koja snaga traktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec duze vreme u ovoj temi pokusavas biti dominantan,mozda postoji neko ko radi presom vise od tebe, razmisli o tome.Ispade da ti komentar nema smisla ni veze sa temom!
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Vec duze vreme u ovoj temi pokusavas biti dominantan,mozda postoji neko ko radi presom vise od tebe, razmisli o tome.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Haha posle DFPoljostroj je vrh tehnike!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Da jesi video bih iz nekog ozbiljnijeg komentara,ali posto toga u tvojim postovima nema... samo cinizam i podjebavanje.Nisu mi interesantne tvoje price i hvalospevi, ta velger 61 izgleda najbolja ikad napravljena baliraka
Mozda sam vise pobalirao od tebe a ne volim da se isticem...
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Jedan drugar kaparisao preključe ap730Nisam imao alat odecu i obucu, ali sam imao auto koji sam obozavao i znao ga na pamet i nisam hteo menjati jer sam mladost proveo i njemu i taman kad sam ga sredio za svoju dusu neki idiot mi ga zapali razumem je sta znaci sentimentalno vezan.
Sad bih se najradije sentimentalno vezao za jednu ap730 ali nije stigao rebalans budzeta jos do toga
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Jok ja znam kad za moju prešu 40 konja vrh glave imaš na YouTube na mom kanalu pa gledaj.Mislim da ti imaš naj bolje mašine na svetu??
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk