Vi ste sa lepim presama poceli da pecete zanat,a ja sam poceo sa Panonija B 335 ili 353 neki taki broj ili cak 354 jbm li ga.E to je muka bila sto kazete u tabli za ceo dan 1200-1300bala pa crkne tanjirasti zupcanik pa nema nigde drugog u rezervi ne postoji.Varili zube i sto je najsmesnije vareni zubi bili jaci od originalnih i onda otac na vojnom otpadu nadje od dajca 4500 konusno tanjirasti u nabudzimo nov reduktor pa sreca tetkov brat masinski inzenjer njega uposlimo da nam napravi proracun za vile jer je sve islo preko lanaca i sa novim reduktorom nista nije moglo da se ufazi.Covek je dva dana pravio proracune dok nije dosao i doneo ceo bunt papira i ostampane lancanike koji koliko zuba mora da ima i koji korak lanca i onda rucno pravljenje lancanika na stubnoj busilici.E da vidite te srece kad je krenula da radi i isla je posle jos jedno vreme i na kraju je damo nekom liku da je proda taj se bavio tim nakupackum rabotama otisla negde na jug.A mi od njega uzmemo sadasnju claas-ovku i nikada se nismo pokajali koje je to bilo olaksanje kad je 542 iz spore 1 presao da balira 1 i 2 brzom.