sasa74
Član
Po tvome iskustvu koji je vezac bolji rs ili velger.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Definisi mekane?Imam prijatelja koji ima firmu za servis presa. Za Welgera kaze previse su mekane. Imao sam John Deere 5 godina ( jos je kod mene) nikad nisam imao problema sa njom. Ali mi je uvijek govorio kad budes mijenjao presu, kupices sebi Gallignania, da vidis sta je kraljica medju presama..
Ja imam somecu tj galiganija kod mene je punih 7 godina ta je navezala bala za celu zemaljsku kuglu u precniku ali ni jedan deo za nju nije u standardu sve je licenca RS vezaca ali sve po neki milimetar drugacije...e to me nervira...Imam prijatelja koji ima firmu za servis presa. Za Welgera kaze previse su mekane. Imao sam John Deere 5 godina ( jos je kod mene) nikad nisam imao problema sa njom. Ali mi je uvijek govorio kad budes mijenjao presu, kupices sebi Gallignania, da vidis sta je kraljica medju presama..
Moze taj drzac da sa navari i obradi,proveri kolka ti je i cvrsta ta zica[usmrivac kanapa se zove] ako je do nje skokni do mene imam rezervnu ,mene ona bila zezala.
koliko sam uspeo da vidim kanap spadne sa drzaca <Zaokruzeni plavim> pre nego se napravi duzina bale pa petljac hvata samo jednu stranu, a sto se tice konusa zatezao sam ga dok ne pocne da kuslja kanap i pravi paucinu i otpustao malte ne do kraja ,bilo je isto. E da , nisam rekao da se to desava sam0 na jednoj strani.
Skidac kanapa je drugaciji...tj ima drugaci ugao...neki Galiani ima paljenje na disku vezaca pa i diskovi neodgovaraju od RS...A opet vidjao sam Ama ima isti sistem kao Someca i Galigani.Telo vezaca i osovina je na 30mm i jos neke sitnice...Topalovicu sta je konkretno drugacije kod someke u odnosu na standardni rs? Jesi li sta menjao na vezacima?