daner
Član
Verovatno rupa za stift nije izbusena pod dobrim uglom pa je zato razlika.Ako mislimo na isto
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nasteluj donosac kanapa,zahvatnik kanapa I iglu.Zasto se ovo desava. Rs vezac u pitanju. Nozic sto odseca naostren dobro, skidac isto. I ne znam da l isam ja lud ili balirka ali ovo mi se desava samo preko dana, ne tako cesto ali nervira 5 6 bala na 1000 odveze
Послато са Samsung Galaxy s6 уз помоћ Тапатока
Nije kad je vlazno, stavise uvek se desi preko dana lad su najvece vrucine i kad je suvo svima, a pred mrak i po mraku ne gresi@alen1972 a da ti se to ne događa možda kad je vlažna masa i veće opterećenje. Pa skidač ne uspije skinuti čvor zbg pritiska velikog.
Sve je nastelovano. I donosaci i igle , skidaci, nozici ostri. Zato mi i cudno pa pitam ima li neko strucniji. Eto danas uradio 850 i odvezala jednu samo a prethodnih dana je znala sveze 500 bez greske i onda joj naidje odveze 3 4 za 5 minuta. Znam da nije strasn cifra odvezanih ali ne volim da je vidim iza balirke kad se prospe pa to ti je
Послато са Samsung Galaxy s6 уз помоћ Тапатока