Kremator
Član
Mora da ugradis pogon- diferencijal na presu ... meni otpao jos jedan tocak, ali onaj mali na pickup - u ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
proveri skidac onaj deo koji prolazi ispod pile kao polumesec,mora da prolazi uz samo pile odozdo. Ako ima lufta skini skidac kanapa pa navari malo taj polumesec i obradi brusilicom da nema lufta znaci da prolazi uz samo pile odozdo i radice sigurno.Nozic sam proveravao,ima recke na sebi ostar je.Pre da je ovaj drugi slucaj.
Sta ti je pile?proveri skidac onaj deo koji prolazi ispod pile kao polumesec,mora da prolazi uz samo pile odozdo. Ako ima lufta skini skidac kanapa pa navari malo taj polumesec i obradi brusilicom da nema lufta znaci da prolazi uz samo pile odozdo i radice sigurno.
to ti je onaj deo sto veze,on pravi cvor mi to kod nas zovemo pileSta ti je pile?
kod nas je 1200din klupce e sada nisam ga merio ali mi se cini da je okruglo 5kg.Springer je odlican mekan ko vunica ali u poslednje vreme nema tip 500 samo 400 i 320,a to mi je debelo i onda smo presli na ovaj Makedonski.Pošto je kilogram tog veziva?Čini mi se da je kruta poput Tornada i Drvoplasta.