Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šteluju se i dodavači da ravnomerno unose masu u tunel.
Skoro mi stigao jedan ovakav katalog za moju presu. Naime ja imam DF HD 380, a delovi u potpunosti odgovaraju i dosta jeftiniji od original Nemačkih.
Znam za krokus,išo sam par puta vec tamo po delove za traktor i za presu al nisam znao da ima katalog da se naruci katalog za presu. Dao sam nekom katalog da ga iskopira i iscepao mi je nekoliko stranica gde su šeme za štelovanje koraka. Moraću da ih nazovem ovih dana da ga naručim,hvala na informaciji.http://www.krokus.rs/proizvodjaci-traktora/delovi-za-presu-igle-veze
Katalog je za poljsku presu. Naravno da može da se naruči, ja sam je tamo naručio, i imaju sve delove. Ja sam tu naručivao delove za moj DF. Trebala mi je npr. biksna za zupčanik paljenja i mislim da je bila 850 din. I još neke delove sve u svemu dosta su snabdeveni.
Još da dodam da imaju i za druge prese delove, šalju pouzećem i pristupačni su sa cenama.
U vezi zakosenih bala proverite da se nisu ,,pojele,, plocice koje drze zategnutost kanapa.