Zarko
Član
Ipak je to dosta novca a da nije 100% ispravna i da nemaš garanciju. Ali šta je tu je, srećna kupovina i da ti zardi novu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nije prejaka cena za 61.U top stanju iz uvoza koštaju preko 4 hiljade veverica.U lošijem stanju na neviđeno trgovci daju 2.5 hiljade.Ap12 u zavisnosti od stanja a s obzirom da je iz 50-ih godina prošlog veka ne može da vredi bog zna koliko.
Proveri joj ekscentar od pick up uređaja on joj je mana zbog spojnice koja zariba u 100% slučajeva.Koji tip vezača ima stari ili novi?
Vojkane presa Nju holand 265 i 370 su dosta slicne a ti cini mi se imas 265Нико ништа не рече онај Њу Холанд 370.
Mi tu stvar kod nas u mojem selu zovemo bregasta ploča, Tako je zove i čika Apro Robert...Spojnica se nalazi na pogonskoj osovini pick up-a i za nju je zašrafljen lančanik a ekscentar se nalazi ispred malog točka sa desne strane.U njega ulaze onih 5 cevi koje nose pick up prste.
Pogledajte prilog 7411
Ekscentar ovako izgleda a sliku spojnice nemam mada mislim da sam jasno objasnio gde se nalazi.
Nisu slicne ni malo...jedino boja crvena.Vojkane presa Nju holand 265 i 370 su dosta slicne a ti cini mi se imas 265
Kod nas se zove ''lavirint''.Mi je zovemo ekscentar jer tome i služi a kako joj je pravi naziv ne znam.Neki je zovu i kornjača.Ima raznih termina.
I to je sličnost vidjao sam i žute čak sam jednu 930 pazario. A što se tiče bregaste ploče, eks centra, lavirinta ima još jedan naziv a to je vodjica na pick apu.Nisu slicne ni malo...jedino boja crvena.