To ne znam jer nisam išao sa njim.Video sam je kada ju je dovezao kući.Inače balirka je ofarbana ako to nešto znači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U svakom slucaju najbolja varijanta prilikom kupovine masine o kojoj se u tom momentu vrlo malo zna. Ovaj forum je imao mnogo kvalitetnih majstora i poznavaoca materije, ali zbog razlicitih razloga su razjureni. Krivo mi je zbog novih clanova kojima je i sitnica ponekad bitna da nastave posao u sezoni. Izvinjavam se zaZato je najbolje povesti nekoga ko se razume sa sobom ako sam ne znaš šta da gledaš a svaka balirka ima mane na koje treba obratiti pažnju.
Cijene su tu negdje, ja sam svoju kupio u 12 mjesecu i platio 3000e u Njemackoj, +500e prevoza + 250e carine, poreza. Presa je stvarno ocuvana, uvijek bila garazirana, ima na sebi i traku. Neki kazu da je to previse, vidjecemo sad kako ce se pokazati u radu. Radim oko 15000 kocki usluge i 2000 kocki sebi...JD 332 moze da se nadje 2300-2700e ,JD 336 je oko 3000 zavisi od stanja ,dobre pouzdane prese sa dobrim ucinkom delova ima i male privrede i originala pa ko je koliko spreman da plati.
Uglavnom kad promenes deo vise o njemu ne mislis .