Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam šta je bolje mesing ili bronza. Majstori insistiraju da im donesem oodgovarajući komad bronze. Ali videću kad krenem u nabavku.
planiram da kupim presu za baliranje imam traktor imt 539 godisnji kapacitet baliranja mi je oko 1500 bala, sta da kupim? a da me ne kosta mnogo
Oglas na sajtu polovni automobili ,polj.mas. nalazi se u Paracinu neznam da postavim sliku.Pogledaj pa ako hoces kazi prvi utisak. Pooz br.oglasa 4560675 (polovni automobili)Nikad nisam čuo za MF105? Da nije MF15.8?
Oglas na sajtu polovni automobili ,polj.mas. nalazi se u Paracinu neznam da postavim sliku.Pogledaj pa ako hoces kazi prvi utisak. Pooz br.oglasa 4560675 (polovni automobili)
Danas sam gledao presu ,presa nije Massey Ferguson nego Case F 200 nije u losem stanju ,lepo radi ali se gazda predomislja ima li neko iskustva sa Case, unapred hvalaJeste majstore za te pare izgleda sasvim okej, ali izgleda... Ali po meni se farbanjem i poliranjem samo zamazuju nedostaci na mašinama. Ja kad sam kupio DF nije bio farban i nisam bio zavedem umećem nekog auto lakirera nego sam sagledao nedostatke i tako je kupio i dan danas sam zadovoljan.