Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AKO PRIČAMO O LIFAMKI...Apsolutno.Povećaj zazor do te mere da uključivač sam mislim svojom težinom uspije pasti dole do graničnika, a da se pri tom ne desi ,da ako povećate zazor to znači da pomerite uključivač prema napred, da isti ne isključi ponovo okidanje.Znači treba pažljivi podesiti i pri tom proveriti onaj ležaj kojiklizi po bregu jer se zna desiti da su neki lelemudi bili pametniji od inženjera pa su taj ležaj zamenili nekom rolnicom koja noje isti prečnik pa je muka onda podesiti da lagano poluga pada i da se dobro uključuje.Ako ti kod lifamke pravi poneku dužu balu to znači da nije podešen uključivač tj . nakon okidanja on zapne dole za polugu i zadrži se malo što je dovoljno da napravi veću balu, a mali zazori na polugi mogu napraviti samo manju balu.Ovih dana sam balirao i desi mi se da se ponekad pojavi veca bala(mozda ih je do 5% ). Manjih od odredjene mere nema.Po ovom vasem odgovoru,mislim da bi malo trebalo povecati zazor.Jesam li u pravu?
ako pričaš o classu ili poljostroju skakavac se može i samo može i samo može zaglaviti ako nemaš pojasnu kočnicu vratila petljača ili ako je imaš a nije pravilno podešena pa ti se u tom slučaju skakavac prilepi za breg okidača tako da nema prostora kada polumesec za dužinu bala svojom težinom + opruga nema snage da savlada silu trenja između skakavca i srpastog uključivača nego nakon dva tri udarca klipa to se razdrma pa se uključi.To znači da kod ovog slučaja bale samo mogu biti duže.Znači oprugu pojasne kočnice vratila podesi na 28-29 mm,a oprugu kočnice nosača igala ili kako to mi majstori zoveme stremen pritegni na 25 mm i teraj.PROVERIIIIII !!!!Ako se zaglavi skakavica vezača hoće da napravi veću balu.
Ja radim bez lima i onda sve lepo vidim.
prva brza i 1300 do 1400 obrtajaU kojoj ti ovo brzini vozis i na koliko obrtaja?
prava presa i jako kvalitetno napravljena ne boji se welgera