Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja imam class trabant dobra za male parcele ja imam probleme sa desnim pertlacem ponekad odveze lijevi pertlac nije nikada odvezao i nozevi nisu nikada naostreni a razmak izmedu njih je i centimetar a i vile koje donose masu su se istrosile ali presa napravi godisnje oko 5000 bala
- - - - - - - - - -
Kakve ti bale pravi,ja sam probavao i otkos veci da bude i veci gas i brze da idem,nevredi svaka 2,3 bala pokriva,i kad treba sad da je uzmem svaka kriva jedva donesem do stale.
Sto se tice petljaca,probaj stegni ili popusti petljac sa 19 kljucom,pa vidi dali ce bolje,to je samo do stelovanja.
i ja imam class trabant dobra za male parcele ja imam probleme sa desnim pertlacem ponekad odveze lijevi pertlac nije nikada odvezao i nozevi nisu nikada naostreni a razmak izmedu njih je i centimetar a i vile koje donose masu su se istrosile ali presa napravi godisnje oko 5000 bala
- - - - - - - - - -
Kakve ti bale pravi,ja sam probavao i otkos veci da bude i veci gas i brze da idem,nevredi svaka 2,3 bala pokriva,i kad treba sad da je uzmem svaka kriva jedva donesem do stale.
Sto se tice petljaca,probaj stegni ili popusti petljac sa 19 kljucom,pa vidi dali ce bolje,to je samo do stelovanja.
ponekad napravi krivu balu saraf na drzacu spage je zategnut vise nego na lijevoj strani
Nisam mislio na nozeve kao uzrok, nego na zazor izmedju njih, tj ako klip seta lijevo_desno poprijeko u kanalu hoce da krivi balu plus sto u kombinaciji sa tupim nozevima bale ponekad budu masom povezane. Da, i dodavaci mogu biti uzrok krive bale, a njih mozes prebaciti i u onu drugu rupu da bacaju dalje (tako je bar na claas_u).@ Sova ,a sto mislis da je do nozeva,nozeve sam ostrio pre 2 sezone i nemaju neki veliki zazor,ja pre mislim da je do ruke sto donosi masu..
priluk ,ma nije, probao sam i ja varijantu i da desna strana u kojoj uvek ima vise mase, bude stegnutija nego leva,opet vise nabija u desnu stranu.
Moze, i te kako.Ona ne može da prezupči.Ceo pogon je preko krute veze(osovina i zupčanici).Nema lanaca i lančanika.