Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam jedno pitanje za bolje poznavaoce od mene imam jedan problem na ovoj mojoj Lifam presi stalno mi se olabavljuje zamajac znate onaj sraf sto pricvrscuje zamajac za osovinu,olabavi se i zamajac pocne malo levo desno da mrda,napravio sam i novu mesinganu cauru i opet pocelo da se to mrda levo desno... Neki me sad savetuju da izmedju te caure ili biksne kako se vec zove naguram zilete i da tako zategnem ja im bas ne verujem a ova mesingana caura skoro nova... Sta da radim da do sredim,ja sam navikao i kad malo izbaliram ja to kod kuce pritegnem i gotovo ali bi voleo to da sredim... Evo te prese samo je to zafrkava i nista vise super me sluzi veze odlicno... Baliram jako malo sa njom mozda godisnje oko 400-500 bala ..
Clas ili poljstroj ,ako nadjes jeftino .Welgerice imaju puno veci otvor tu gde izlaze igle prema petljacima pa oce da progura celo stablo napravi dobre havarije .Ja imam welgerovu al placam drugom da mi balira kokurzovinu uvek mi napravi vecu stetu neg sto kosta baliranje.Za ostale marke neznam posto sa njima nisam radio.Clasovu dok sam imo teraj i ne misli.Mislim da je clas broj 1 za kokurzovinu.Koja je balirka najbolja za baliranje kukuruzovine? Imate li neka iskustva, jako me zanima jel se neka marka ili model pokazao bolji od svih ostalih?
Sto si prodao Claas ?Clas ili poljstroj ,ako nadjes jeftino .Welgerice imaju puno veci otvor tu gde izlaze igle prema petljacima pa oce da progura celo stablo napravi dobre havarije .Ja imam welgerovu al placam drugom da mi balira kokurzovinu uvek mi napravi vecu stetu neg sto kosta baliranje.Za ostale marke neznam posto sa njima nisam radio.Clasovu dok sam imo teraj i ne misli.Mislim da je clas broj 1 za kokurzovinu.
Ja sam napiso ako nadjes jeftiio a poljostrojke su dosta jeftinije, a nebalira lose kokurzovinu.Vidis ja ti tvrdim da clas bole radi kokurzovinu od welgera.A poljostroj je radjen po licenci klasa.I jos nesto ja sam imo orginal katalog prese clas,na nju moze da se montira nesto slicno tarupu ,mesto pik ap prstiju,bas za kokurzovinu.Jedan lik iz mog mesta je hteo to da montira al valda nije mogo da ga nabavi on mi je i odno katalog ,.Nisu poljostrojke tolko lose prese,kolko para tolko muzike.Ihhh, Steva pa gdje nadje poljostroj, pa to je zesce s.... od prese.Mislim da ne postoji neka marka prese koja je vise sposobna za kukuruzovinu, od drugih (kad su u pitanju ove zapadnjacke), to vise zavisi od stanja masine tj. njene ocuvanosti, konstantnosti dotoka snage i obrtaja od traktora, kao i stanja same mase.
Odlicna. Prilicno brzo balira, samo moras imati odgovarajucu debljinu i odgovarajuci kvalitet kanapa.Kakva je someca 2500 za kukuruzovinu balirati ja sam jesenas balirao neku starez nije kosena nikako ove godine covjek je pokosio krajem septebra i islo je fino nisam imao problema, stabljika je bilo ko kukuruzovina debela.
Poljostrojka je samo kopija, i to veoma losa , claas_a. Kukuruzovina je smrt za nju, ono sto je bilo kod mene poljostroja je davno pocrkalo, skrpljeno i otislo u toplije krajeve.A kako claas radi, to znam imam ga i stvarno se ne mogu pozaliti, ali nije to bas mjerodavno. Recimo kupis claas_a, a prije se nisi sretao sa presama, i zalomi ti se neko ofucano sranje iz 1969 godine, i normalno ne radi dobro.I sta onda hoces li generalizovati stvari i reci da claas ne valja?Ja sam napiso ako nadjes jeftiio a poljostrojke su dosta jeftinije, a nebalira lose kokurzovinu.Vidis ja ti tvrdim da clas bole radi kokurzovinu od welgera.A poljostroj je radjen po licenci klasa.I jos nesto ja sam imo orginal katalog prese clas,na nju moze da se montira nesto slicno tarupu ,mesto pik ap prstiju,bas za kokurzovinu.Jedan lik iz mog mesta je hteo to da montira al valda nije mogo da ga nabavi on mi je i odno katalog ,.Nisu poljostrojke tolko lose prese,kolko para tolko muzike.