Bežite od te prese.To je Ruska presa.Možda nosi Welger vezače jer su ih naši majstori ubacivali na razne prese od Kirgistanke do Poljakinje,Poljostroja a možda je samo napisano da bi se neko zalepio za nju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
0638057910 dragan jasenje kod krusevcaZdravo svima, jel znate gde mogu da nadjem lancanik koji pokrece pickup na Lifam presi, imao sam neku vizitku ali nikako da je nadjem od nekih iz pazove sto prodaju delove.
Crkao mi taj lezaj tu i lancanik nikako nije mogao da se skine, kad sam ga natego radapcigerom on na pola ošo, a ono ostalo smo morali da slomimo jer nista nije pomagalo ni grejanje ni lupanje.
Pa ako znate neku prodavnicu ili nekog ko je radio u Lifamu pa nakupio malo delova dajte kontakt.
Hvala svima koliko vas ima
Pozdrav Sasa! Interesuje me dal je vasa john deere balirka ,ako jest interesuje me dal ste zadovojni s njom?