RatkoPa
Član
Kod mene sam ja najjeftiniji i baliram po 30 dinara a neki idu i do 60 dinara po bali sto je preskupo.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo nasta sam naleteo juce.
Ista takva presa je dugo stojala ispred Jugokomecije u NS-u na prodaji a cena je bila 480000dinara i dosta lepo je i izgledala!E ovu presu bih ja volio da imam, in-line konstrukcija, dušu dala za brdski kraj i uske puteve!
Ja nisam ni rekao da je nova vec da je lepo izgledala nije bila lupana i pohabana i nije bila rascupana vec kompletna i na njoj je plavim markerom pisalo 480000din a stojala je na ulazu u Jugokomeciju sa leve strane,a privukla mi je paznju jer do tada nisam video takav tip prese sem bigbalera!Pa nije to mnogo za novu.
Sreca pa imamo tebe da procenis sta je krs a sta prava roba i ono sto nisi video nemoj da komentarises!Ko zna koji je krs tamo stojao za 4000e. Ovakva presa kosta bar 20 000e. Ja neznam koliko kosta jer nisam pitao , ali presa nabiva bale duplo vise nego obicna presa.
Zombi ova presa ti je gotovo siroka ko i ove prese meni je lakse raditi kad je pikap sa strane nego kad je nasredini, ja na presi imam trozglobni kardan tako da mogu motati dok traktor ne zapne za kardan a radio sam bas na brdovitom terenu gdje je 539 jedva vuce.
Koliko budu teske bale kod tebe posto je presa niskog pritiska.