Balirka

Pankin,sa presom sam prezadovoljan jedino me malo top zeza ali sredicemo i to.Nisam imao priliku da vozim druge prese tako da jedina zamerka na 20-u jesu njeni gabariti,nameravam da je zamenim za 124-u ali otom potom.

sta znate o presi
heywang super olympic 1200 s
ako je neko ima ili je radio nek napise koju rec imam povoljnu ponudu da kupim jednu,oko 1200 evrica
takodje mi nudi i covek welger za meke bale za 300 eura,nikad se sa njima nisam sretao pa sam malo skeptik iskreno...
hvala unapred

miladinovic Presu heywang super olympic 1200 s ima moj komsija. Znam da je dosta matora, da je rade Francuzi i imao je problema sa petljacima a dosta je radio sa njom. Doduse nemogu reci i da posebno vodi racuna o njoj, kako sto se tice odrzavanja, tako i rada sa njom. Presa radi manje bale (tanje) mozda kao Welger AP41 i lagane su za tovarenje. Tu presu ima vec 8-9godina. O detaljima, vrsti petljaca i sl. ne mogu ti puno reci jer je nikada nisam preterano zagledao. Inace tera je sa IMT 539 bez problema. Presa je ista kao na slici i verujem da o njoj pricamo. Nisam na netu pronasao vecu sliku, pa se nadam da ce se videti.

985268_t_50431f6274fd5327.jpg

ja imam presu (havarisanu) class iz 70-80tih,ima velike zupcanike sa strane,dali mozda neko ima slike od takve prese
. unapred hvala :ppozdrav:

Ma pozvao me jdan lik i ponudio mi ovu presu. Skuplji je prevoz za nju , nego sto ona vredi u Srbiju.

Mislis da ti prokliza lamela? Ja mislim da kupis ti jaci kardan. Jer kad je kardan jak onda nema pucanja kardana, Ja nikada nisam uspeo da polomim kardan na moju Poljostroj presu , a iepresovaio sam preko milion bala. Polomio sam mozda 1000 osiguraca , ali kardan nikada. Moj je zakljucak samo da kupis jaci kardan.

Nazad
Vrh