juznije.tuznije
Član
Pankin,sa presom sam prezadovoljan jedino me malo top zeza ali sredicemo i to.Nisam imao priliku da vozim druge prese tako da jedina zamerka na 20-u jesu njeni gabariti,nameravam da je zamenim za 124-u ali otom potom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šta je sa gabaritima problem?Pankin,sa presom sam prezadovoljan jedino me malo top zeza ali sredicemo i to.Nisam imao priliku da vozim druge prese tako da jedina zamerka na 20-u jesu njeni gabariti,nameravam da je zamenim za 124-u ali otom potom.
pa uzmi onda 15 ista presa samo uži pik-ap samo kad uzmeš užu biće ti žao kad ne budeš mogao da ideš za većim kombajnomTop sto nabija seno,Pa malo je glomazna bar se meni tako cini.
Zavisi od tipa prese, al' pogledajte oko zamajca ako postoje navoji sa oprugama onda njih olabavite da bi vam lamela ranije proklizala. ( Barem je tako kod mene!)kako napravit da kvacilo kardana na balirci prije proklize,vec mi 2 kardana osla u 3pm?
Na deutz fahr odvrnes 5 kruga ne te navoje kod kardana(6 komada sa oprugama)pa onda isforsiras u radu.ako ne proklizi odvrnes jos 5 kruga na svaki sraf i to je tokako napravit da kvacilo kardana na balirci prije proklize,vec mi 2 kardana osla u 3pm?
Leeele kol'ko si ispresovao moz' celu Svajcarsku napraviti od tvojih bala i polomljenih osiguraca.Ja nikada nisam uspeo da polomim kardan na moju Poljostroj presu , a iepresovaio sam preko milion bala. Polomio sam mozda 1000 osiguraca , ali kardan nikada.