paracinac
Član
uzeo sam MF120 kao novu 2001 godiste nov tip slike za par dana kada mi doteraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise na felgni, velikoj obavezno a mozda i na maloj. Broj je u vidu razlomka, gornji broj tj. imenilac oznacava mjesec u godini, a donji (brojilac) godinu sa samo dvije cifre.Godiste jos moze biti na zamajcu i reduktoru ali to je kod Svapskih presa, za MF nisam siguran. Iznenadices se kad procitas godinu.I ja sam juce uzeo MF 120 danas stize, nemam pojma koje je god na plocici pise tip i model ali se vidi da je novija presa i da je negde dugo dugo stajala ne znam iz kog razloga....ima planetarne vezace....masnica
---------- Poruka napisana u 22:51 ---------- Prethodna poruka je at 07:48 ----------
Jel mogu nekako po serijskom broju da znam koje je god posto na njoj ne pise nigde?
I ja sam juce uzeo MF 120 danas stize, nemam pojma koje je god na plocici pise tip i model ali se vidi da je novija presa i da je negde dugo dugo stajala ne znam iz kog razloga....ima planetarne vezace....masnica
---------- Poruka napisana u 22:51 ---------- Prethodna poruka je at 07:48 ----------
Jel mogu nekako po serijskom broju da znam koje je god posto na njoj ne pise nigde?
I na rodjakovoj MF124 smo dugo zamatrali felgnu dok nismo uocili broj, neko izgleda prefarbao istu. (vjerovatno ona baba u Svabiji, sto koristi masine samo kad podje nedjeljom na pijacu)Kod mene nema nigde, ni na felni ni na reduktoru
Danas menjo bocne sine i lezaj na MF124
Lezaj nije orginal nego je pravljena osovinica i ubacen lezaj 3306
Ovde se vidi koliko je mlada jedino ako neko nije zamenio felne