francuz
Prijatelj Foruma
Slikaj i okaci da vidimo koja je to mast, pa da nabavimo/
Koliko kosta kad nije skupa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oko 650 din a traje celu sezonu slikacu sutra stoji u presiSlikaj i okaci da vidimo koja je to mast, pa da nabavimo/
nisu to vezaci starog tipa to su vezaci novog tipa nose ih mf 120 124 128 i jos neki novije generacije ima delova ovde koliko hoces zato sam ti i rekao da kupis tu presu i ne pravi ona mekane bale vec polu tvrde to ti i nije bitno za tvoje potrebe ok
potpisujem ali samo kad ih dobijes a ne na dodjem tiUsluzni novci su najsladji novci!
I moj komsija je tako kupio balirku samo za svoje potrebe i nama da izbalira to sena i slame sto imamo(posto pomazemo jedni drugima),ali vec na polovini sezone nama i njemu smo balirali od 20h pa dok ne zavrsimo(nocu),a od 9h ujutru 539 i Masey-ka rade pod punim gasom vecinom usluzno. Ako bog da ja cu kupiti balirku kad se zavrsi sezona,i za moje potrebe,a i da se radi usluzno.Tačno.Svi kažu kada kupe presu samo za svoje potrebe ali kada se oslade novci onda samo gas.
Tačno.Svi kažu kada kupe presu samo za svoje potrebe ali kada se oslade novci onda samo gas.
pa stvarno pametnije je sedeti za kompom i neraditi nista nego nesto raditi i dobro zaraditi.kod nas prese zovu STAMPARIJA kad god otsece 30 din.sam si se zalio koliko para dajes za baliranje i kako lose rade.ako radis posteno imaces posla da neznas de cesJa stvarno ne radim usluzno, nikad i nista.
pa stvarno pametnije je sedeti za kompom i neraditi nista nego nesto raditi i dobro zaraditi.kod nas prese zovu STAMPARIJA kad god otsece 30 din.sam si se zalio koliko para dajes za baliranje i kako lose rade.ako radis posteno imaces posla da neznas de ces