Ne treba da izgleda kao jaje već kao kutija.Tako se barem kod mene dene i pakuje.Evo ovako samo što se baš i ne vidi najjasnije ali drugu sliku nemam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo to i ja htio reci, nekako su najezene ko pokiso vrabac.Ma ni bale ne izgledaju nikako,kao da je presovala presa za mekane!
da je nije aksijalac vro pa izgleda takoverujte ja imam 105 kg skacem po njoj i ne propadam a presovao sam usluzno jednom decku i on se zacudio kako su tvrde jer je dosad propadao a ima 120+ kg , ta slama je nekako najzilavija sto sam ove godine presovao ,izgled ume da zavara.
A tek kilaza kako moze da prevari ja sam mislio da imam naspram tebe oko 200kg.verujte ja imam 105 kg skacem po njoj i ne propadam a presovao sam usluzno jednom decku i on se zacudio kako su tvrde jer je dosad propadao a ima 120+ kg , ta slama je nekako najzilavija sto sam ove godine presovao ,izgled ume da zavara.
Nezajebavaj , pa ves vido koliko je dugacak ima skoro 3 metra cak je i malo za njegovu visinuA tek kilaza kako moze da prevari ja sam mislio da imam naspram tebe oko 200kg.