pa stvarno pametnije je sedeti za kompom i neraditi nista nego nesto raditi i dobro zaraditi.kod nas prese zovu STAMPARIJA kad god otsece 30 din.
sam si se zalio koliko para dajes za baliranje i kako lose rade.ako radis posteno imaces posla da neznas de ces
e upravo sa ovom parolom sam ja krenuo u presovanje i iznenadjujuće mi je bilo koliko sam posla imao , ja sam očekivao čak tri puta manje posla ali kvalitetna usluga i nemaš brige
da napomenem , nijedna jedina bala mi nije neplaćena , kod mene je pravilo plaćanje odmah nakog uradjenog posla i svi koji drugačije očekuju kod mene ni ne dolaze jer ovu informaciju svi znaju kojima radim , znači striktno se ovoga držim
ja sam od veg baliranaj ove sezone nagrabusio otprilike samo u dvije njive , u jednoj su otkosi bili nenormalno veliki i vrlo loši (široki,krivi,zgužvani) ali sam i to uradio , ovo je bilo sigurno namjerno ovako uradjeno jer je zgrtao čovjek koji je lobirao da baliranje radi neki njegov pajtos , siguran sam da kada je čuo da ne balira taj njegov onda je nemjerno ovakve redove napravio
nešto slično o čemu i zombi priča , ima mnogo ljubomornih ljudi
a što se tiče presovanja , čak mi na pamet pada da kupim još jednu presu za sledeću sezonu , nešto malo većeg kapaciteta da bi bila dostojna da je rus tjera , možda galgiani kako je levak nahvali k'o da je on pravio
samo tačnost i kvalitet usluge i ne boj se da nećeš imati posla , ljudima kada baliram i bude 300.400-500 bala a nijedna odvezana skoro da ne vjeruju , još kada im kažem da je presa svezala 6000 i tek onda jednu pustila oči im skoro stanu