cika_jova
Član
inace tornado tip 400 isto tako dobar,a izlazi vise bala nego 350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
probao sam i tu sam dotezao ima saraf sa oprugom i jednom prilikom sam pretegao i onda mi pukla ona dole ispod zica sto se kroz nju provlaci kanapa.Nekako ova welger ap12 slabo steze bale dok sam radio sa prijateljevom International i steze balu extra ...Može da se kanap pritegne da on bude tvrđi. Neznam kako je na welgeru ali sa presama sa kojima sam bio u kontaktu imaju oprugicu sa šafom odma do klučadi konca probaj tu dotegni taj šaf ali nemoj mnogo imenjače
Jel znaci onda ako je slaba masa da se ide sto brze hocel onda bolje stezat?pozzMa to je zbog mase jer slaba je masa treba nju napuniti da bi bila bala tvrda.....
Danas balirao jednu njivu deteline extra veze a jednu neka sitna trava i dosta meke bale.nisu stegnute i raspadaju se kad se tovare...Neće,praviće samo duže bale.Koliko može da se stegne toliko je ili pokušajte da radite noću ili po rosi kad aje masa vlažna,onda će bale biti kao kamen tvrde.
Da , tako sam i radio u sitnoj travi sam stegao gotov skroz i opet slabo steze a u ovoj vecoj sam malo odpustio vintove i extra je stezala.pozKada je sitnija masa morate da stežete ili raspuštate kada je jača dok u slami stezanje ide koliko god može jer je suva masa.