Balirka

@bubu 100% si upravu
Za te pare JD da padnes na **greška , da ima centralno podmazivanje , hidraulicno pomeranje , hodnik za bale (skuplja po 6 na jednom mestu) i da ostane koja para

Kod mog kolege DJ iz pre 60tih godina jos uvek radi bez kvarova, u austriji je presekao slajfericom na 2 dela da bije natovario u kombi a drzi po 40 bikova godisnje

Nemoze , to sam video uzivo u Smederevskoj palanci . Ako 15 nebude prodata slikacu da vidis .
Pozadi gde izlaze baleima produzetak kao kutija istih dimenzija kao i kanal , kad se kanal napuni zadnja bala pritisne papucicu koja potegne sajlu i svih 6 bala padnu dole na jednom mestu i nekim federima vrati donji deo kutije u prvobitan polozaj . Posalj pp onom clanu sto potkiva konje sigurno ce ti strucnije objasniti

Clan koji potkiva konje od skora radi samo 15 u mesecu u brvnari u Smed. Palanci, eventualno moze nekad da ode do Rume kad se pozeli Vendija. Prepoznacete ga kao veselog deckica koji skakuce oko neke prese dok gomila ljudi oko njega pokusava da skonta kako i sta on to radi.

Druze, Holland samo sapuce. Zezno si se ti jos kad si kod Sneze radio sto si ga tako dobro sredio pa sad ja miran dugo godina! Ne dao Bog da se nesto desi bice i jaga ako polomi nogicu :haha:
Ne znam dal' je do prese ili do mase lucerke, u ovom prvom otkosu retko gde idem trecom sporom vec je najcesce to prva brza na 539.

zasto je jedan cvor ovakav

2e17zhe.jpg

a drugi ovakav?

24myekj.jpg

Sad dosao sa baliranja najebo pravo, masa jaka malo vlazna,a poce i kisica da sipi kad sad nije nista dreknulo i nece nikad.Samo sto smo natovarili i dosli kuci kisa i udari udarnicki, zato sad pivo i laganica.Inace 670 bala, od toga 15 sa labavim cvorom pa se odvezale, nista strasno.

Nazad
Vrh