Balirka

Ma potrazi na YT ima raznih varijanti te skalamerije.

Zamolio me rodjak da postavim ovdje sljedece pitanje. Ima presu MF124 i sa lijevog petljaca nece da se skida kanap, petljac zadrzava kanap pa ovaj pukne usljed naprezanja i onda zahvata sljedeci i nastaje problem koji znamo svi vodi do loma.Prvo ga je zezao desni i stavio je nov ( male privrede Ruma) i on radi dobro od starta, lijevi je stavio sad pred sezonu i pravi problem.Da li je moguce da ga zeza to sto se petljac nije uglacao jos, jer ipak to nije originalan dio.Pa ako neko ima MF.........Hvala.

majstor levak savio sam igle na new holand 376 i htio bi ih samo poravnat jer su samo vrhovi povinuti napravljene su od željeza pa vjerujem da bi to išlo samo neznam mjeru a nemam knjigu od nje da pogledam pa ako bi moglo?

dscn1312.jpg

Ja sa ovim mažem lance,boca košta 560din

Dobar je kupovao sam ga ranije za kombajn , ne skuplja prasinu . Nisam zadovoljan sa kolicinom u bocici , i sad ga nema u mojoj okolini u prodaji

To je njegova slobodna volja.Juče i danas sam sa mojoj singericom uradio nešto malo preko 3000 bala.Ni jednu nije ispustila da ne veže.Koristio sam Springer vežu koju većina kudi.

Topaloviću jeste našao samo još uvek nisam išao po njih.Prošle godine u jesen je otkačena u garažu a ove godine samo zakačena za traktor i gas.Kako koja godina ona ide sve bolje i bolje kao da se podmlađuje.

Smesna mi konstatacija da sto vise radi (amortizujese) bolje radi.
Kako znam da na severu perferiraju welger (koju i ti posedujes , valjda 52) malo da se nasalim na njihov racun

Ispada da je tako.Što više radi bolje ide.Za sve ove godine se pošteno naradila,ključ nije videla a kamoli rezervni deo.Welger 61 je u pitanju.

Nazad
Vrh