topalovic
Moderator
Ma ljudi nekoristite te ikulante oni sadrze do 90% soli i da vidite posle par godina na sta ce vam liciti balirke na gomilu starog gvozdja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne moze trcom da ide. Prvom prilikom postavljam snimak mog fahra.Evo malo jucerasnjeg baliranje. [video]http://youtu.be/QFv2tXU8258[/video]
Ovo sam radio usluzno a musterija je sakupljao na redove rucno!
Mi smo prosle radili po 20 a ove nadam se 22 ali bune se. Kosenje i grabljenje 7500 prvi kos a drugi i dalje 7000. kanap jutros kupio drvoplast 210din kg. Sa 15kg mogu malo vise od 1000 bala ali ne mnogo, a za naftu nikad nisam merio.ljudi koliko naplacujete baliranje ove godine a koliko ste prosle? ja sam prosle isao sa 25,00 a ove sam hteo 30,00, ali ... ??(videcemo)
pitanje za one sto baliraju sa imt-539 : koliko nafte trosite na 1000 bala ? ako je neko racunao
sto se kanapa tice ja trosim oko 15kg na 1000 bala, jel ima neko da trosi manje?
nafta za koji dan 125,00 kanap 240,00kg i ajd ti onda nadji cenu da isplacujes masine i svoj rad a da se onaj kome radis ne hvata za glavu
Malo je nezgodno ovo je sakupljano rucno vilom i kad poteram brze uvuce od jednom celu gmucu pa mi malo stvara opterecenje.Zar ne moze trcom da ide. Prvom prilikom postavljam snimak mog fahra.
nisi u pravu stevo ostace gumeOvo sto je topalovic napisao je sto posto tacno so pojede sve.
nisi u pravu stevo ostace gume
Da li ovaj produžetak spušta balu u jednu stranu ? Meni se dešava da kada završavam poslednji red (u sredini) ne mogu da prođem od bala , pa onda moram da ih sklanjam.
ako nije problem slikaj je iz svih uglova i iznutra
Dobra 52 između 4.500 i 5.000 eura ali da bude čaša od prese.