Kosjerac
Prijatelj Foruma
Bojane ja sam ovaj sprej kupio kod jednog njihovog dilera, a potraži od wurth-a imaju i oni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas smo tovarili bale koje napravila , pukle 3 vile .koja balirka galigani koliko me secanje sluzi
Ako su kao ovi za traktor onda su ko k....Pitanje za kolege kakvi su delovi ovih iz Indjije bio sam na sajmu imaju delove za sve balirke samo ako su kvalitetni. Inace sajam je malo slabiji nego prethodnih godina moje misljenje manje izlagaca mehanizacije kao i ostalog.
Zato sto ga imam da se ne baci .sto baliras sa tip 800,kod nas koriste tip 800 samo i slami
Pitanje za kolege kakvi su delovi ovih iz Indjije bio sam na sajmu imaju delove za sve balirke samo ako su kvalitetni. Inace sajam je malo slabiji nego prethodnih godina moje misljenje manje izlagaca mehanizacije kao i ostalog.
Ja sam juce izbalirao 300 bala, ali mi je jedan vezac odresio oko 25 bala. Zaveze cvor na jednom kraju vanile, a drugi ispadne. U pitanju je Claas Markant 50