topalovic
Moderator
ja mislio drankenstajn ili frakula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze levi kakav je claas trabant balirka i koje su se godine proizvodile
da si reko ranije ja bi ti prodo moju....ali sad sam je sredio i ne prodajem je...zahvaljujem se prijatlju levaku za broj telefona, samo bih ga pitao da li slučajno ima informaciju gde se može naći neka welgerica ap 12k, jeste da je stari welgerov model ali moje iskustvo s njom je fantastično, pa bih nabavio još jednu.
druze levi kakav je claas trabant balirka i koje su se godine proizvodile
Kod mene u uputstvu pise da se lanci podmazuju uljem SAE90 (MIL_L_2105) API_GL_4_90 jednom dnevno.Sto se tice kanapa za mene je najbolji "konec" Makedonska, kod nas je cijena za isti nesto oko 4,5 km za kilogram.Moze li mi neko reci cime je najbolje podmazivati lance na balirkama i koji je kanap najbolji naravno i koje su cene kanapa kod vas.
Komsija,Moze li mi neko reci cime je najbolje podmazivati lance na balirkama i koji je kanap najbolji naravno i koje su cene kanapa kod vas.
gde mogu da nadjem igle za welgler ap 12k?
da si reko ranije ja bi ti prodo moju....ali sad sam je sredio i ne prodajem je...
Imam je od 1996 iz austrije sa njom je tada uzet i kombajn pa znam po tome.....presa ekstra pravi super bale...do sad sam jednom jos polomio igle pre 6 god i evo sad ponovo..hvala naso sam igle tj. doneo mi teca iz austrije.....pozdrav...kako si zadovoljan s njom, i od kad je imaš, šte se tiče igala ima u Leskovcu ako si zainteresovan poslaću ti broj na mejl