sova
Član
Naravno da smije.jer smije spaga na balama bit labava,dok su bale jos u tunelu(prije nego ispadnu)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da smije.jer smije spaga na balama bit labava,dok su bale jos u tunelu(prije nego ispadnu)?
Pazi, ovo ti je iz knjige za odzacku poljostrojku, a ja imam originalnu claas knjigu na njemackom i neslazu se u ovim problemima sa vezanjem.Tj. u nasoj knjizi je to prevedeno, ali skoro za svaku ovu sliku_problem fali po 1 ili 2 objasnjenja koja su ostampali nijemci a nasi slepci nisu.Ovo sto sam ja dopisivao recimo ima u orig. knjizi, ako ti treba mogu staviti i njemacku kjigu pa ako spartas deutsch.....Ima dosta toga u knjizi razna stelovanja i zazori, uzupcenje, provjera istog itd, ako treba trazite ljudi(naj..... smo bez Levaka)Hvala Sova!!! Kod mene je bas problem sto gornji kraj vanile ima cvor na sebi, a donji izadje odvezan