topalovic
Moderator
evo majstor levaka konacno se smilovao da doje kod mene , dobio je sladoled i lize ga a on ladan ko..........................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo ima sutra popodne da sapucea odo ispred njega bi trebalo nekada da bude presa , jel
Skroz rasturena do najsitnih detalja i svaki deo koji je bio za menjanje je zamenjen ,svaki lim posebno ofarban i svaki je saf i brezon zamenjen,balirka je SOMECA 2600 a u pomoci oko sklapanja ucestvuje majstor "levak"@topalovic,
skroz si rasturio presu i ofarbao?
Svaka cast za trud!
...i bolje!Kad se ofarba ide 50% brže.
Koliko taj lezaj moze da izdrzi opterecenje kad pocne da se okrece po metalu. ja imam fahr HD360 4 godine i sad sam joj uradio biksne na malju i kupio lezajeve valjkaste od poljakinje. mislim da je precnik ovog lezaja veci nego od spanera i da ne odgovara za fahra.dzabe si se mucio moze lezaj od zastave 101 sto zateze zupcasti kais orginal mera
Ako nema sraf sa unutrasnje strane otkaci ruku izvuci malj i dobar cekic i izbijac i mora da popusti. Ja sam juce zavrsio biksne i namontirao malj na mojoj farovoj. mnogo dobra presa samo trazi gas i hoce masu da bi pravila pravilne bale.zna li neko kako se skida osovina s klipa na kojoj su lezajevi,nigdje nema nikakvog stifta ni slicno da ju drzi a nejde van nikako? radi se o deutz fahr hd 440!
Moja fahr HD360 ima m10 osigurac na zamajcu i bez problema puca kad treba. Vecina koristi 8cuAko vi kažete da je tako,tako je.Ja još ni na jednoj nisam video 10mm pa ostajem pri svome.