topalovic
Moderator
Levi oces sutra na Ub
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako me pusti zenatopalovic je napisao(la):Levi oces sutra na Ub
Evo tu su slike i poruka http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0Ribac-85 je napisao(la):Sta se desilo sa mojim porukama? Nema ni slika koje sam postavio
Zeko ne kaze se ''budne'' , nego ''bidne'' ......Zeka je napisao(la):pretstavis se pa ce da budne ....
Istrosili se klizaci,sta mislis da ih zamenim tj.prebacim sa jedne na drugu stranu?Matić je napisao(la):Šta je sa tvojim klizačima?Ležaj originalni je 85 eura pa puta 6 komada=skupo.Naprave se na strugu pa se u njig ubace 2 kvalitetna ležaja i miran si a i jeftinije je.
oko 2800 eura ako nadjes nekog pacijentapujol je napisao(la):drugari imam presu lifam 2003 god,i hocu da je prodam,koliko novaca realno mogu traziti za nju,posto znam da je bije los glas,a i imam drugu reviere pa znam koja je razlika izmedju domace i nase,presa je ok stanju?
naice neko daj mu samo dobar kanap dva do tri metra da se obesipujol je napisao(la):U ja bi je dao i za 2300 samo da naidje hvala
Nema šta drugo,moja je 80god,al su klizači ok.Matić je napisao(la):Kako su se mogli istrošiti?Jedino ako ti je blokirao neki ležaj pa ostrugao klizač.Meni je ovo sada drugi 61 i još nisam imao priliku da menjam klizače a u selu ima još 3 takve prese i niko nije to menjao.
nisu se oni skroz izlizali ali vidi se da su se pojeli kada dodje klip do kraja malo cupne,kad vec pricate o vezacima koji je novi koji stari tipMatić je napisao(la):Kako su se mogli istrošiti?Jedino ako ti je blokirao neki ležaj pa ostrugao klizač.Meni je ovo sada drugi 61 i još nisam imao priliku da menjam klizače a u selu ima još 3 takve prese i niko nije to menjao.