steva mrštanac
Član
Ja sam ovde novi pa bi hteo da se informisem ima li neka firma za prodaju delova za balirke blizu Leskovca. Radi se o balirci Welger ap 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja imam takvu presu, kod mene radi odlično, dobro guta masu, jaka je konstruktivno,i masivna, imao sam problem sa vezačima, preskakala je, pa sam morao da biksnujem vezače, od kada je to urađeno više problema nemam sa njima, veže svaku balu (kanap tip 500). Malo je poteška, ali jbg ni to nije nikakav problem(po katalogu teška je1000 kg) za veći traktor, ja sam moju vukao sa fergom do ove godine sada je vučem sa landinom. Ogi ako još nešto treba slobodno pitaj.Farmer Ogi je napisao(la):Kupio sam Deutz Fahr HD 300!
Molim neko da mi da karekrestike,tezina recimo!
Hvala na odgovoru!Kosjerac je napisao(la):I ja imam takvu presu, kod mene radi odlično, dobro guta masu, jaka je konstruktivno,i masivna, imao sam problem sa vezačima, preskakala je, pa sam morao da biksnujem vezače, od kada je to urađeno više problema nemam sa njima, veže svaku balu (kanap tip 500). Malo je poteška, ali jbg ni to nije nikakav problem(po katalogu teška je1000 kg) za veći traktor, ja sam moju vukao sa fergom do ove godine sada je vučem sa landinom. Ogi ako još nešto treba slobodno pitaj.Farmer Ogi je napisao(la):Kupio sam Deutz Fahr HD 300!
Molim neko da mi da karekrestike,tezina recimo!
Filozofija mog tasta je u pitanju, uopšte ničemu nesluži samo je on umislio da je to tako bolje.....MONTOYA je napisao(la):vidim da si dorađivao bočnu stranicu na pikapu,šta je u pitanju
Slazem se sa tobom. Uredu je ako imas welger iznad 45 koje imaju prenos preko kardana ili sekanta ali one koje imaju prenos preko lanca (MISLIM NA RUKE U PRESE) mislim da to nije bas "zdravo" za presu, a ima tu i drugih stvari naprimjer kukuruzovina se zavlaci tamo gdje sijeno nikad nebi ,pod petljace, ulazi u otvore u "cekica" kuda prolaze igle koje su od aluminijuma pa moze doci do opste havarije, takodje u kukuruzovini ima i krupnih ostataka koje presa , osobito ove manje , tesko sijece pa dolazi do cestog pucanja sigurnosnih vijaka ,,,itd. Sve ovo znam iz licnog iskustva ponovo kazem 41 i 45 nebih tjerao usluzno u kukuruzovinu .tole zr je napisao(la):welgerica nije mekana , ali je ne vredi terati za sitnu paru , pogotovo usluzno. za tudju presu je lako reci "moze ona to". a ti posle vadi oci.