Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
al ga cepa,samo zvoniFarmer Ogi je napisao(la):pogledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=mGV_6uTuhPQ
salgija je napisao(la):pozdrav drustvo staro, evo mene nazad sa vama nakon par mjeseci, jbg bio sam naspanovan sa poslom zadnjih 2 mjeseca, tako da i nisam imao bas mnogo vremena za internet, sto se tice moje balirke, sve je okaj, osim opruga na letvi za uklapanje mehanizma za vezanje, ostalo nema problema
john deere je to sto brze to bolje galignani je jos ludjidragannrt je napisao(la):al ga cepa,samo zvoniFarmer Ogi je napisao(la):pogledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=mGV_6uTuhPQ
savoris je napisao(la):ma to je ona letva sto uklapa mehanizam za vezanjesalgija je napisao(la):pozdrav drustvo staro, evo mene nazad sa vama nakon par mjeseci, jbg bio sam naspanovan sa poslom zadnjih 2 mjeseca, tako da i nisam imao bas mnogo vremena za internet, sto se tice moje balirke, sve je okaj, osim opruga na letvi za uklapanje mehanizma za vezanje, ostalo nema problema
koja je to letva
sutra idem da presujem jednu 32 god u valjevo sta cu savo kad volim kad vidim dobru ne pitam za cenu razlika u godinama mora da se doplati sta je sa punicom dobio sam informaciju da ti to makljassavoris je napisao(la):oooo djes' brate levi , tuca li se šta ? mislim presuje
ovi moji cigani neće da remontuju prese , neka neka derat ćemo mi njih za popravke
to je mekana presa mnogo je bolja i jaca CLASS MARKANT 50 ,a mislim da je i jaka cenaKurkela je napisao(la):Pozdrav narode!
Ima li ko presu KLASS MARKANT 41?
Prodaje tip iz uvoza za 2700 e, u solidnom stanju.
bravo majstore to je to ne teraj to vise u kukuruzovinu ni za zivu glavumilanristicks je napisao(la):@Levak Imam jedno pitanje za tebe radi se o presi KLAS TRABANT znam da je stariji model za sopstvene potrebe je super kupili smo je od Mileta Draginog iz V Siljigovac za 1500E radila je bez ikakvog ulaganja. Prosle nedelje je brat balirao seno i na kraju baliranja crko osigurac zamenio ga i presao da proba da presuje trsku (od beraca) nakon destak bala otkinuo mu se lanac koji pokrece vezace. lanac sam kupio i ozubio sam je onako kako sam ja mislio da treba zupcanici na vezackoj osovini imaju crtice namestio sam ih jedan naspram drugog a malj sam vratio nazad prema zamajcu.Igle krecu kad malj sabije masu kad se malj vraca i one se vracaju inace presa ima osigurac da nebi polomila igle i on radi spasio je igle dali sam dobro to ozubio pozdrav i HVALA.