Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):a pošto je?
2 klupčeta 2150 din.MONTOYA je napisao(la):a pošto je?
nek ti je na zdravleCAR je napisao(la):Ljudi kisa pada kao luda a piri za popizditi a nisam balirke oprao ma bar ce je razmociti malo.Danas sam u carsiji malo tefericio.
Najbolji čvor onaj pecaroški,kada svežu dva najlona,tanak čvor.savoris je napisao(la):samo vi mene kunite da kupim sve priključke
elem zaboravio sam pitati kako se veže kanap kada se sastavljaju klupkovi , jel običan čvorić ili onakav kako veže petljač ili...........
nešto me strah da nastavim klupkove bojim se da taj sastav ne napravi kakvo sranje
i ja tako radim samo je problem uvideti kada ce nestati kanavegoran 85 je napisao(la):Ja nastavljam vezu na balu kojaje u tunelu poduslovom dami neizadje skroz stara veza.Vrloje jednostavno i nema odresenih bala a nastavci nemaje kontakta sa iglama i vezacima,slikacu jednom bice prilika jos ove godine imam Welgera nastavci nisu bas preporucivi za igle i vezace
tibor je napisao(la):Najbolji čvor onaj pecaroški,kada svežu dva najlona,tanak čvor.