Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ti rece juce kada okines paljenj i neko ti okrece rucno prati sledece kada igle krenu ali ne udju u tunel samo se poravnaju sa ivicom tunela tada klip treba da da je presao preko igala dva do tri cm akod tebe prlazi vise cim ti klip bije u kocnicu skini lanac sto pokrece vezace i vrati lancanik od paljenja dva zuba pa probajZoran0230 je napisao(la):Levak,kako da naštelujem bravu ako je prezupčila gde treba da budu igle a gde klip a da u povratku ne udari klip u bravu,Odnos klipa i ubacivača je dobar
igle treba da udju u kanal oko15 mm a klip treba da je presao igle 40 mm u smjeru ka vezacimaZoran0230 je napisao(la):Levak,kako da naštelujem bravu ako je prezupčila gde treba da budu igle a gde klip a da u povratku ne udari klip u bravu,Odnos klipa i ubacivača je dobar
salim se lepoto mozes malo masi da natrpas u kornjacu gde su lezajevisale77 je napisao(la):Zapisavao sam sam je prosle godine vise puta, al mi se zad ne zapisava.
vidis sale ovog jd na slikama kupili smo ga onaj dan kad sam kod tebe radio u pojate kod nesesale77 je napisao(la):Zapisavao sam sam je prosle godine vise puta, al mi se zad ne zapisava.
aaaaa to ih ceka u rumi Znaju svirci majstor levka ko svoju tamburu.....CAR je napisao(la):a tko placa cajku za levaka pa neide to tako.
oooooo pa gde si seksomane nema te sto dana da ti nije punica sela na pupak imam za tebe povoljno ceo reduktor sa sve lamelam ceni covek 400 eura to ide kod nas i 700 eura uzmi to da imas u rezerviCAR je napisao(la):a tko placa cajku za levaka pa neide to tako.
al vendi da pevaZeka je napisao(la):aaaaa to ih ceka u rumi Znaju svirci majstor levka ko svoju tamburu.....CAR je napisao(la):a tko placa cajku za levaka pa neide to tako.
ma vidi se po njoj da je dobra. svaka cast.levak je napisao(la):vidis sale ovog jd na slikama kupili smo ga onaj dan kad sam kod tebe radio u pojate kod nesesale77 je napisao(la):Zapisavao sam sam je prosle godine vise puta, al mi se zad ne zapisava.
ooooo barabo jedna , mora da si bio pijan kada si joj štelovao petljače za vezanje brushaltera pošto su joj se ''bale'' nešto razvezivale prošli vašarlevak je napisao(la):al vendi da peva
savoris je napisao(la):ooooo barabo jedna , mora da si bio pijan kada si joj štelovao petljače za vezanje brushaltera pošto su joj se ''bale'' nešto razvezivale prošli vašarlevak je napisao(la):al vendi da peva
momci treba dubok dzep za njusavoris je napisao(la):ti pomozi majstoru oko petljača a ja ću da se pozabavim oko igala , to je ono što ide odozdo kroz balu , znaš
taj vezac na slici je isti tvoj a taj mitic ni k.... nevalja mora da budu dobri vezaci da bi vezao a kod tebe su sigurno pri kraju bacaj to i trazi drvoplast a najesen skini to u dzak iposalji da uradimo da budes miran 5 6 god jer jos malo nece hteti ni 320francuz je napisao(la):@ levak
Mi te bombardujemo sa pitanjima, daj reci cifru po datom odgovoru, bice lakse svima.....
Koji je ovo Welger sto je gaul postavio slike snopa vezaca, kod mene na welger ap41 je slicno,
no drugo me muci, odem ja danas da kupim kanap, kita!, nema drvoplast, nudi trgovac neki Tip 500 leskovaki Matic, Mitic, **greška li ga koji..., rekoh daj kad nema drugi.,vezem novi za stari Drvoplast tip 320, kad odradim 5 bala, i jedna strana kida, pa gomila u drzacu kanapa, pa 2 odradi pa opet kida. Skinem ceo petljac da bi ocistio drzac kanapa pa vratim.
Interesuje me sta moze da je u pitanju?
@levak,gaul je napisao(la):