Sve ti je objašnjeno.Malo vrati u rikverc i sve piše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nesmes vise ako na toj meri ne radi onda je otiso drzacfrancuz je napisao(la):Ma bre, video sam post od pre nego jel se zavija rucno dok ne takne polugu ili dokle god moze rucno pa onda 3 i po kruga?
A pitanje je bilo koliko MAXIMALNO sme da zavijem sraf "a".
Izvini levak na dosadi
j...... velgera kupi galignani ako oces azdaju da teras i da se smejesMatić je napisao(la):Ima li neka 63 da je dobra na prodaju?
nema sta da razmisljam ja idem svuda moras da mi kazes koji su tipovi presa sta da ponesem od delova ako ima 5 komada da se radi tebi cu uraditi besplatno samo ces platiti delove a ostalima zavisi od kvara od 200 do 300 eurafrancuz je napisao(la):@levak,
koja je cifra da dodjes u mom kraju dan-dva, imalo bi nekoliko presa da se pretresu, mozda 5 komada.
Kod mene na gudu-jagu, po dogovoru i naravno
Ajd razmisli pa javi
Kod nas kažu j...š galignani, nit čuli za nju.levak je napisao(la):nesmes vise ako na toj meri ne radi onda je otiso drzacfrancuz je napisao(la):Ma bre, video sam post od pre nego jel se zavija rucno dok ne takne polugu ili dokle god moze rucno pa onda 3 i po kruga?
A pitanje je bilo koliko MAXIMALNO sme da zavijem sraf "a".
Izvini levak na dosadi
Post je spojen: [time]1280151019[/time]_________________________________________________
j...... velgera kupi galignani ako oces azdaju da teras i da se smejesMatić je napisao(la):Ima li neka 63 da je dobra na prodaju?
Hoćemo ako dođem na vašar,obećao sam i stojim iza toga.levak je napisao(la):ocemo mi jesti ono meso u rumi