Sve ti je objašnjeno.Malo vrati u rikverc i sve piše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nesmes vise ako na toj meri ne radi onda je otiso drzacfrancuz je napisao(la):Ma bre, video sam post od pre nego jel se zavija rucno dok ne takne polugu ili dokle god moze rucno pa onda 3 i po kruga?
A pitanje je bilo koliko MAXIMALNO sme da zavijem sraf "a".
Izvini levak na dosadi
j...... velgera kupi galignani ako oces azdaju da teras i da se smejesMatić je napisao(la):Ima li neka 63 da je dobra na prodaju?
ili 2 

nema sta da razmisljam ja idem svuda moras da mi kazes koji su tipovi presa sta da ponesem od delova ako ima 5 komada da se radi tebi cu uraditi besplatno samo ces platiti delove a ostalima zavisi od kvara od 200 do 300 eurafrancuz je napisao(la):@levak,
koja je cifra da dodjes u mom kraju dan-dva, imalo bi nekoliko presa da se pretresu, mozda 5 komada.
Kod mene na gudu-jagu, po dogovoru i naravno
Ajd razmisli pa javi
Kod nas kažu j...š galignani, nit čuli za nju.levak je napisao(la):nesmes vise ako na toj meri ne radi onda je otiso drzacfrancuz je napisao(la):Ma bre, video sam post od pre nego jel se zavija rucno dok ne takne polugu ili dokle god moze rucno pa onda 3 i po kruga?
A pitanje je bilo koliko MAXIMALNO sme da zavijem sraf "a".
Izvini levak na dosadi
Post je spojen: [time]1280151019[/time]_________________________________________________
j...... velgera kupi galignani ako oces azdaju da teras i da se smejesMatić je napisao(la):Ima li neka 63 da je dobra na prodaju?
Hoćemo ako dođem na vašar,obećao sam i stojim iza toga.levak je napisao(la):ocemo mi jesti ono meso u rumi