Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):Uspeo sam da naštelujem bravu.Stavio sam igle u zadnji gornji položaj a klip takoda igle prolaze kroz klip,ne znam da li sam dobro uradio
ne zeza tebe drzac nego to pre krene drzac nego sto igla unese kanap povij malo iglu nize prema drzacu imas srafove za srelovanje na igli vidis da ti kanap ostaje na sredini drzaca atrba na vrhusiks je napisao(la):evo slike LevakKoliko kosta nov drzac kanapa
nisi ni blizu procitaj kako smo napisali i tako uradi a ne kako ti mislisZoran0230 je napisao(la):Uspeo sam da naštelujem bravu.Stavio sam igle u zadnji gornji položaj a klip takoda igle prolaze kroz klip,ne znam da li sam dobro uradio
levak je napisao(la):ja ti rece juce kada okines paljenj i neko ti okrece rucno prati sledece kada igle krenu ali ne udju u tunel samo se poravnaju sa ivicom tunela tada klip treba da da je presao preko igala dva do tri cm akod tebe prlazi vise cim ti klip bije u kocnicu skini lanac sto pokrece vezace i vrati lancanik od paljenja dva zuba pa probajZoran0230 je napisao(la):Levak,kako da naštelujem bravu ako je prezupčila gde treba da budu igle a gde klip a da u povratku ne udari klip u bravu,Odnos klipa i ubacivača je dobar
i treba tako nije zato puko nego se odrvnuo i opalila ga igla kolko vidim neces se ti sa ovim navezatisavoris je napisao(la):evo par slika koje sam slikao juče od moje prese
dali je moguće da je se desila havarija jer u ovome crvenom kvadratiću nema nikakvog distancera izmedju tijela petljača i ove pogonske ploče pa je došlo do sudara te dvije stvari
pošto u zelenom kvadratiću je oslonjen ovaj mali zupčanik na ovu ploču pretijesno , i jako je napet
moguće je da je ovo posledica a ne uzrok pošto je kriva pogonska osovina
mladenmaso je napisao(la):igle treba da udju u kanal oko15 mm a klip treba da je presao igle 40 mm u smjeru ka vezacimaZoran0230 je napisao(la):Levak,kako da naštelujem bravu ako je prezupčila gde treba da budu igle a gde klip a da u povratku ne udari klip u bravu,Odnos klipa i ubacivača je dobar
kad to stelovanje zavrsis onda stelujes bravu kad igle ulaze u kanal i brava treba da ulazi u kanal istovremeno
ili mu igla ne ide kako treba ili je upredena sovina ko kod tebe j.... li ga nisam prorok muhamed da vidim odavdesale77 je napisao(la):Levak mislim da kod Siksa isti problem ko kod mene. osovina nosaca. verovatno je povukla na kajlama.
koliko traziszzivica je napisao(la):to je nemoguca misija nisi je video
Što? Nije to tako loše.... Nisi vido moje kad sam kupio....levak je napisao(la):i treba tako nije zato puko nego se odrvnuo i opalila ga igla kolko vidim neces se ti sa ovim navezatisavoris je napisao(la):evo par slika koje sam slikao juče od moje prese
zato sto si ti u gradu presa pred kucom ti svaki deo imajstori koji ce te posavetovati a on u bosni dok nabavi deo prodje sezona a delovi za oci ima neki steva tamo dere a majstora nigde sve priuceni a koliko vidim avidim malo vise od vas ono noje u centru zavareno amojoj majstoriji pitaj robetra samo kazi dragan iz obrenovca i on ce ti sve recimityoo je napisao(la):Što? Nije to tako loše.... Nisi vido moje kad sam kupio....levak je napisao(la):i treba tako nije zato puko nego se odrvnuo i opalila ga igla kolko vidim neces se ti sa ovim navezatisavoris je napisao(la):evo par slika koje sam slikao juče od moje prese
levak je napisao(la):zato sto si ti u gradu presa pred kucom ti svaki deo imajstori koji ce te posavetovati a on u bosni dok nabavi deo prodje sezona a delovi za oci ima neki steva tamo dere a majstora nigde sve priuceni a koliko vidim avidim malo vise od vas ono noje u centru zavareno amojoj majstoriji pitaj robetra samo kazi dragan iz obrenovca i on ce ti sve recimityoo je napisao(la):Što? Nije to tako loše.... Nisi vido moje kad sam kupio....levak je napisao(la):i treba tako nije zato puko nego se odrvnuo i opalila ga igla kolko vidim neces se ti sa ovim navezatisavoris je napisao(la):evo par slika koje sam slikao juče od moje prese